Mangler du en ladeboks til din Ford?

Hvis du har en Ford-elbil eller overvejer at investere i en, så har du flere forskellige muligheder til rådighed, når det kommer til opladning.

Én af dem er at installere en ladeboks til din Ford hjemme i garagen eller indkørslen. Det er en ladeløsning, der byder på flere fordele, som du kan blive klogere på her på siden. Og vi tilbyder selvfølgelig også en samlet ladeløsning til din Ford, så du kan komme godt i gang med at lade.

Bestil en ladeboks til din Ford
Hånd med stik ved ladeboks

Oplad din Ford med en ladeboks derhjemme

Overvejer du at investere i en ladeboks til din Ford? Det kan vi godt forstå, for der er nemlig flere fordele forbundet med at kunne lade elbilen eller plug-in hybridbilen derhjemme. 

Du har først og fremmest mulighed for at lade din bil, når det passer dig. Om det er om natten, mens du sover, når du er på arbejde eller et helt fjerde tidspunkt er op til dig. Og fleksibiliteten gør, at du nemt og effektivt kan sørge for, at din elbil altid er fuldt opladt og klar til at køre – når du har behov for det

Fleksibiliteten forbundet med at kunne oplade din Ford med en ladeboks derhjemme er ikke bare bekvem. Den kan også være økonomisk fordelagtig. Ved at lade din bil op derhjemme kan du nemlig selv bestemme, hvornår du sætter ladekablet i. Og her er det smart at gøre på tidspunkter, hvor strømprisen er lavest, så du – hvis du har en elaftale med en variabel elpris – kan nyde godt af, når elprisen er lav. 

Så hvis du godt kunne tænke dig en bekvem, effektiv og økonomisk ladeløsning, så er en ladeboks til din Ford det oplagte valg.

Billig opladning til din elbil

Bestil en Ford-ladeboks hjem til dig

Hvis du drømmer om at kunne oplade din Ford nemt og bekvemt derhjemme, så tilbyder vi en komplet ladeløsning, der gør det let for dig at komme i gang med hjemmeladning. Og vi sørger for installation, så du ikke skal bekymre dig om det tekniske.

Med Zaptec Go ladeboksen kommer en lang række fordele, og nogle af dem er:

  • Du betaler kun for den strøm, du bruger
  • Adgang til smart opladning via NRGi Opladning
  • Den variabel elaftale NRGi Time 
  • 3 års garanti
Én samlet ladeløsning
Mand står med stik til ladeboks

Vores ladeboks er kompatibel med din Ford

Når du skal finde en ladeboks til din elbil eller plug-in hybridbil, er det vigtigt at være opmærksom på, om den passer til lige præcis din bil. Heldigvis fungerer Zaptec Go ladeboksen med alle elbiler og plug-in hybridbiler. Du kan derfor være sikker på, at den fungerer din Ford-model – blandt andet:

  • Ford Explorer
  • Ford Mach-E
  • Ford E-Transit
  • Ford Kuga

Benyt dig af offentlige ladestandere

Det er nemt og bekvemt at oplade din Ford med en ladeboks derhjemme, men faktisk er det ikke den eneste mulighed, du har for at oplade bilen. Du kan nemlig også gøre brug af offentlige ladestandere. Det er en praktisk løsning, der har flere fordele.

Det smarte ved offentlige ladestandere er deres placering. Du finder dem nemlig ofte omkring centrale knudepunkter. Det kan være ved motorvejen, på store parkeringspladser, ved arbejdspladsen eller på rastepladser. Det store ladenetværk giver dig rig mulighed for at oplade din bil, når du er på farten, så du ikke behøver at bekymre dig om rækkevidde.

Derudover tilbyder en offentlig opladning ofte hurtig- eller lynopladning, og det kan være smart, hvis du er på en længere køretur og har brug for en hurtig opladning, inden du kan køre videre. Så selvom du investerer i en ladeboks til din Ford derhjemme, så kan det altså stadig være en god idé også at benytte dig af de mange offentlige ladestandere, der er rundt omkring i landet.

Bliv klogere på begge lademuligheder

Få personlig rådgivning

Har du spørgsmål til vores ladeløsning, sidder vores dygtige kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os