Oplad din BMW med en ladeboks derhjemme

Gør opladningen af din BMW nem og bekvem med en ladeboks hjemme i indkørslen eller garagen. Den giver dig nemlig fuld kontrol over opladningen, og du kan nyde godt af de mange fordele, der følger med. Vores ladeboks er kompatibel med alle elbiler og plug-in hybridbiler – inklusiv din BMW.

Se vores ladeboks til din BMW-elbil
Mand med ladekabel

Lad op derhjemme med en ladeboks til din BMW

At oplade din BMW med en ladeboks derhjemme er både smart og bekvemt. Når bilen alligevel holder parkeret i enten indkørslen eller garagen, er det nemlig oplagt at udnytte tiden til opladning. Det kan eksempelvis være, mens du arbejder, om natten eller bare når bilen holder i indkørslen.

At lade op derhjemme er bekvemt, trygt og sikkert, og du har altid en bil, der er klar til at køre, når du skal bruge den. Faktisk er der flere fordele ved at installere en ladeløsning derhjemme:

  • Med en smart ladeboks til din BMW får du fuld kontrol over din opladning. Du bestemmer selv, hvornår du vil lade din bil, og du kan frit tilpasse tidspunktet til, når strømprisen er lavest, og det giver mening, hvis du har en elaftale med en variabel pris. Samtidig giver det fleksibilitet og frihed i hverdagen.
  • Du får også en økonomisk fordel ved at lade derhjemme fremfor ved offentlige ladestandere. Idet du har mulighed for selv at tilpasse ladetidspunktet, så kan du spare lidt på pengepungen ved at lade op, når strømmen er billigst. Og så har du også mulighed for at få refunderet afgiften på den strøm, du bruger til opladningen. Læs om, hvordan du får en billig opladning her.

At oplade din BMW med en ladeboks derhjemme er en smart og effektiv løsning, der giver dig fuld kontrol, frihed og fleksibilitet i din hverdag. Du kan også med fordel supplere din hjemmeladning med offentlige ladestationer. Det offentlige ladenetværk er bredt, og det kan være en hjælpende hånd, når du er på farten.

Én samlet ladeløsning

Mangler du en ladeboks til din BMW?

Har du en BMW, og mangler du en ladeboks til den? Vi har gjort det nemt for dig at vælge ladeløsning. Vi har nemlig lavet en samlet pakke, der gør det nemt og bekvemt for dig at komme i gang med at lade derhjemme. Vi tilbyder:

  • Den enkle Zaptec Go ladeboks i et stilrent design
  • Standardinstallation af ladeboksen 
  • Adgang til smart opladning via NRGi Opladning
  • Elaftalen NRGi Time med en variabel pris, der giver dig mulighed for at få fordelen ved at lade, når strømmen er billigst

Du bestemmer selv, om du vil købe eller leje ladeboksen, og vi kommer også gerne og udskifter din gamle boks.

Bestil din nye ladeboks til din BMW


Vores ladeboks er kompatibel med alle typer elbiler og plug-in hybridbiler, og den passer derfor også til din bil – uanset om du har en BMW iX, en BMW i5 eller en helt tredje model. Se alle boksens specifikationer her.

Kvinde taler med kunder

Få personlig rådgivning

Har du spørgsmål til vores ladeløsning, sidder vores dygtige kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig.

Kundeservice