Oplad din Tesla med en ladeboks derhjemme


En Tesla er en af de mest populære elbiler på markedet, og når det kommer til opladning, så har du flere forskellige muligheder. Én af dem er at oplade elbilen med en ladeboks derhjemme. Det er der flere fordele ved at gøre. Bliv klogere på fordelene, og bestil din nye ladeboks til din Tesla med det samme.

Mand står med stik til ladeboks

Har du brug for en ladeboks til din Tesla?

Hvis du allerede har en Tesla eller overvejer at anskaffe dig den populære elbil, så er en ladeboks til hjemmebrug en rigtig god idé at få installeret. Der er nemlig flere fordele ved at investere i en ladeboks til din Tesla, og vi har samlet nogle af de væsentligste her.

  • Fleksibel ladeløsning: En ladeboks hjemme i indkørslen eller garagen giver dig først og fremmest en stor grad af fleksibilitet. Du kan nemlig oplade din Tesla, når det passer bedst ind i din hverdag. Det kan eksempelvis være om natten, mens du sover, eller mens du arbejder. 
  • Spar på pengepungen: Du får også en økonomisk besparelse ved at investere i en ladeboks til din Tesla. Du har nemlig mulighed for at høste fordelen ved at oplade, når strømprisen er lavest – hvis du altså har en variabel elaftale. Strømpriserne varierer i løbet af dagen, og mange gange er prisen lavere om natten. Lær mere om, hvordan du kan lave en billig opladning af elbilen.
  • Nemt og bekvemt: At have en ladeboks til din Tesla lige ved hånden gør det også nemt og bekvemt at oplade din elbil. Du får en Tesla, der altid er opladet og klar til brug, og så slipper du for at være afhængig af offentlige ladestandere i hverdagen.

Der er altså flere gode grunde til, hvorfor en ladeboks til din Tesla er en god investering. Den giver dig fleksibilitet, en økonomisk fordel og en elbil, der altid er opladet og klar til at køre.

 

Se alle dine lademuligheder

Få fat i en Zaptec Go ladeboks til din Tesla

Er du på udkig efter en ladeboks til din Tesla? Så har vi en komplet ladeløsning klar til dig, så du kan komme godt i gang med at lade din Tesla op hjemme i garagen eller indkørslen. Du bestemmer selv, om du vil leje eller købe vores Zaptec Go ladeboks, og vi udskifter også gerne din gamle boks, hvis du har behov for det. Når du køber en ladeboks får du:

Vores ladeboks er naturligvis kompatibel med alle typer el- og plug-in hybridbiler, og du kan derfor også være sikker på, at den passer til din Tesla – uanset om du har en model S, model 3, model X eller model Y.

Bestil din nye Tesla-ladeboks her

Oplad din Tesla med en offentlig ladestander

Udover at investere i en ladeboks til din Tesla har du også mulighed for at benytte dig af offentlige ladestandere. På samme måde som opladning derhjemme kan det også vise sig at være en praktisk løsning for dig. Der er nemlig flere fordele ved at lade op, når du er på farten. Så selvom du har din egen ladeboks til din Tesla derhjemme, er det også værd at indtænke de offentlige ladestandere som en ekstra opladningsmulighed.

Det offentlige ladenetværk bliver hele tiden udbygget, og det er derfor let at finde lademuligheder på steder som parkeringspladser, ved indkøbscentre og langs motorvejen. Det betyder altså, at du har rig mulighed for at lade din Tesla op, uanset hvor du er.

Endnu en fordel ved at bruge offentlige ladestandere er hurtig- og lynfunktionen. Du har nemlig mulighed for at lade elbilen op på rekordtid. Og det er særligt praktisk, hvis du er på en længere køretur og har brug for at oplade bilen hurtigt.

Hvor lang tid tager det at lade en elbil op?
Kvinde taler i telefon

Få personlig rådgivning

Har du spørgsmål til vores ladeløsning, sidder vores dygtige kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig.

Kundeservice