App'en NRGi Opladning

Opladningsapps til dig med elbil

Med en opladningsapp kan du nemt finde ladestandere i nærheden, planlægge dine ladestop, få adgang til offentlige ladestandere og optimere din opladningsproces derhjemme. En app kan altså hjælpe dig med at gøre opladningen nem og bekvem, uanset om du er på farten eller lader op hjemme i garagen. Få et overblik over fordelene ved en opladningsapp her.

Nrgi Opladning Kort (1)

Kort over ladestandere med NRGi Opladning

Brug opladningsapps, når du er på farten

At være på farten med en elbil behøver ikke at være en udfordring. Der findes nemlig et udvalg af apps til din smartphone, der kan give dig et overblik over, hvor den nærmeste ladestander er. På den måde er det nemt for dig at se, hvor du kan lade din elbil op – uanset hvor du befinder dig. Og heldigvis er ladenetværket stort, og det bliver konstant udbygget.

Udover at bruge app’en til at finde ud af, hvor du kan lade her og nu, kan du også bruge app’en til at planlægge dine ladestop, hvis du skal på en længere køretur. Hvis du kender din rute, så gør app’en det nemlig muligt at se, hvor de forskellige lademuligheder er placeret. På den måde er det let at planlægge dine ladestop på forhånd.

Faktisk kan en app ikke bare hjælpe dig med at finde de offentlige ladestandere. For at kunne bruge de mange offentlige ladestandere kræver det også, at du har en opladningsapp installeret. Derfor er en opladningsapp ret væsentlig for dig som elbilejer.

Få overblik over alle ladestandere i Danmark

Apps til smart opladning derhjemme

En opladningsapp gør det ikke bare nemt for dig at finde offentlige ladestandere. Det er også en smart løsning, når du skal oplade elbilen derhjemme. Når du bruger din egen ladeboks hjemme i indkørslen eller garagen, kan en app nemlig hjælpe dig med at optimere opladningsprocessen, så du får mest muligt ud af opladningen. 

Flere apps tilbyder, at du selv kan indstille dine præferencer, når det kommer til opladning. Du kan for eksempel vælge at lade bilen op, når der er en stor andel af grøn strøm i elnettet, eller når strømprisen er lav. Når du har indstillet dine præferencer, sørger appen for at oplade din bil på de rette tidspunkter – helt automatisk. På den måde slipper du for selv at holde øje med, hvornår strømprisen er lav, eller hvornår strømmen er grønnest.

Mand står ved ladestandere

Gør din ladeboks offentligt tilgængelig

Med en opladningsapp kan du også nemt gøre din private ladeboks tilgængelig for andre elbilejere. Du kan altså give andre lov til at lade deres elbiler op med ladeboksen hjemme i din indkørsel. Og du kan ovenikøbet selv bestemme prisen. Det kan være en god måde at tjene lidt ekstra på din ladeboks. Det smarte er, at app’en tager sig af alt det praktiske, så du slipper for besværet med betalingen. Det er en nem og sikker måde at dele din ladeboks på. 

En opladningsapp gør det nemt at få refusion

Er du i tvivl om, hvordan du får refunderet elafgiften for dit elforbrug? Det kan en opladningsapp heldigvis også hjælpe dig med. Flere apps tilbyder nemlig automatisk refusion af elafgiften på dit elforbrug til opladning. Det betyder, at du ikke selv skal holde styr på dit forbrug eller indsende dokumentation for at få refusion. App’en klarer nemlig arbejdet for dig – helt automatisk. På den måde er det let at få refusionen udbetalt. 

Læs mere om refusion
NRGi Opladning app

NRGi Opladning app’en gør opladningen nem

Der findes flere forskellige apps, der kan hjælpe med opladning af elbilen. Og en af dem er NRGi Opladning, som du får adgang til, når du bestiller en ladeboks hos os. App’en kan både hjælpe dig med at oplade din elbil derhjemme og på farten. Med app’en kan du:

  • Planlægge automatisk opladning
  • Gøre din ladeboks offentlig
  • Se din opladningshistorik- og statistik
  • Få automatisk refusion af elafgiften
  • Opnå adgang til alle landets offentlige ladestandere 
Smart opladning med NRGi Opladning