Du får priser og betalingsformer, der er til at forstå

Hos NRGi har vi naturligvis intet imod, at du som kommende kunde ser os efter i sømmene, inden du beslutter dig for at vælge os som dit elselskab. Vi lægger nemlig stor vægt på fuld gennemsigtighed, ordentlige priser og klimabevidsthed. Samtidig giver vi dig priser og betalingsbetingelser, der er til at forstå:

Vi har altid fair og gennemskuelige priser.
Du får mulighed for flere betalingsformer.

Som dit fremtidige elselskab ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde den elaftale, som passer bedst til netop dit behov. Derfor står vi fuldt ud til rådighed, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du gerne vil høre mere om vores produkter eller priser. Du kan ringe til vores kundeservice på 7011 4500 eller få svar på de mest almindelige spørgsmål her.

Du får hjælp og rådgivning 10 timer om dagen

Den gode service stopper selvfølgelig ikke, så snart du har valgt NRGi som dit personlige elselskab. Tværtimod kan du altid ringe til os, hvis du har brug for hjælp til din elaftale, eller hvis du har spørgsmål til din elregning, dit strømforbrug eller noget helt tredje. Vi har personlig betjening på telefonen 10 timer alle hverdage, så du kan bare ringe mellem kl. 8 og 18.

Hvis du ikke tror på os, når vi siger, at vi lægger stor vægt på god service, så behøver du skam ikke tage vores ord for det. Vores kunder er nemlig også glade for vores hjælp - tjek bare Trustpilot.

Vi har glade kunder på Trustpilot

Vi dækker hele Danmark

10 timer

Personlig betjening i telefonen alle hverdage

60.000 boliger

VI FORSYNER PRIVATE BOLIGER MED STRØM FRA EGNE VINDMØLLER

Du kan følge med i dit forbrug, så meget du vil

Som elselskab vil vi så gerne dele vores passion for strøm med vores kunder. Derfor giver vi dig mulighed for at følge med i dit elforbrug på flere måder. Du kan altid finde dine regninger og følge dit elforbrug på Mit NRGi. Her får du detaljerede oversigter over dit strømforbrug, så du nemt kan se, om der er behov for at justere dit forbrug.

Skal det være endnu lettere, kan du også downloade vores app og hele tiden følge med i strømmen. Fra app’en kan du også tilgå dine regninger og holde øje med, at din udgifter til strøm ikke løber løbsk. Du kan hente app’en til iPhone eller Android.

Du bliver kunde hos en virksomhed, der tager ansvar

Hos NRGi mener vi, at vi som elselskab har et ansvar – både lokalt, globalt og over for naturen. Derfor er vi dybt engagerede i den verden, der omgiver os. Vi støtter grønne energiprojekter og lokale initiativer til bæredygtig udvikling. Vi udvikler og investerer desuden i vindprojekter, der sikrer en øget produktion af el fra vedvarende energikilder. Vi ønsker nemlig at medvirke til, at Danmark når sine klimamål. Derfor kan du altid tænde for kontakten med god og grøn samvittighed, når du er elkunde hos os.

Ansvarlighed handler ikke kun om her og nu. Derfor tænker vi langsigtet, når vi varetager dine interesser som kunde – og som borger. Vi går forrest, når det handler om at udvikle og investere i et bæredygtigt el- og fibernet, som kan gøre det ud for rygraden i den moderne infrastruktur. Hver dag fokuserer vi desuden på, hvordan vi bedst muligt udnytter vores kostbare energiressourcer, og hvordan vi kan blive mere vidende om fremtidens muligheder og udfordringer inden for strøm, klima og samfund.

Er NRGi Danmarks bedste elselskab?

Tja, måske – det kommer selvfølgelig an på, hvem du spørger. Andre danske elselskaber vil temmelig sikkert svare noget andet. Hos NRGi vil vi som udgangspunkt bare gerne have, at vores kunder er glade og tilfredse, og vi går altid den ekstra mil for at nå i mål. Vi kan for eksempel ikke garantere, at vores priser altid er de billigste, men vi lover til gengæld, at de er til at forstå.

Hvilket elselskab, du skal vælge, er derfor helt op til dig. Hvis du lægger vægt på overskuelighed, fairness og grønne energiformer, er NRGi imidlertid det helt rigtige elselskab. Vi tilbyder nemlig Klima el, som er strøm produceret af danske vindmøller. På den måde er du med til at støtte den klimavenlige udvikling og sikre, at der fortsat bliver produceret vindmøllestrøm i Danmark.