Skift elselskab - det er lettere end du tror


Det er slet ikke så svært at skifte elselskab, som du måske forestiller dig. Du skal blot melde dig til som ny kunde hos os, så klarer vi resten for dig.

Ikon med I

Vidste du at...

Det er gratis at at skifte elselskab, uanset hvor ofte, du skifter. Vær dog opmærksom på, at dit nuværende elselskab kan opkræve et gebyr, hvis du er i binding.

Hvad skal jeg huske, når jeg skifter elselskab?

Der findes mange elselskaber i Danmark, men det er ikke dem alle, der tilbyder lige gode vilkår. Derfor er det altid en god idé at tænke sig om, inden man takker ja til den første elaftale, der lyder en smule tillokkende. I det lange løb kan du nemlig komme til at betale mange flere penge for din strøm, end du havde regnet med, hvis du ikke ser dig for. Derfor kan du med fordel være opmærksom på følgende, når du leder efter et nyt elselskab.

Vær opmærksom ved lave introduktionspriser

Konkurrencen er hård på det danske elmarked, og derfor tilbyder mange elselskaber lave priser i en afgrænset introduktionsperiode. Når introperioden er ovre, kan du til gengæld risikere, at prisen bliver skruet så tilpas meget i vejret, at du reelt kun sparer få eller slet ingen penge. Husk derfor at tjekke, hvad prisen på elproduktet er, når kampagneprisen udløber.

Hold øje med din bindingsperiode

I Danmark er det ikke lovligt at have en bindingsperiode på over seks måneder for private forbrugere. Husk derfor at læse det, der står med småt, inden du skifter til et ny elselskab.

Tjek tillæg og gebyrer

Det kan være en udfordring at gennemskue, hvad de forskellige elselskaber tager for deres strøm, og det er ikke kun beløbet for selve strømmen, du skal se på, når du vælger strømudbyder. Husk derfor at undersøge eventuelle tillæg og ekstra omkostninger i aftalen.

vindmølle i solnedgang

Er du klar til at skifte?

Vælg en grøn elaftale hos os, så er dit elforbrug dække af strøm fra danske solceller og vindmøller.

Bestil grøn strøm