UNDGÅ AT BETALE FOR MEGET

Vi får ikke automatisk besked, når du flytter, så derfor er det vigtigt, at du selv husker at fortælle os det. Hvis du ikke melder din flytning, er det nemlig dig, der hæfter for elforbruget på din gamle adresse, indtil en ny forbruger tilmelder sig.

Tilmeld el på en ny adresse

Vi kan levere strøm til din nye adresse, uanset hvor i landet, du flytter hen. Derfor kan du som nuværende kunde sagtens tage din elaftale med dig, selvom du flytter bolig. Du skal blot sørge for at tilmelde el på din nye adresse, så klarer vi resten for dig. Du behøver med andre ord ikke at opsige din elaftale hos os, bare fordi du flytter et andet sted hen. 

Hvis du alligevel ønsker at opsige din aftale, kan du gøre det her. Når du fraflytter din adresse, skal du enten melde flytning eller opsige din aftale senest 3 dage før den dato, hvor du ikke længere er ansvarlig for forbruget på adressen. Ellers kan du risikere at modtage elregninger for forbrug i din gamle bolig, selvom du for længst er fraflyttet.

Tilmelding af el på vegne af andre

Hvis du som privatperson skal tilmelde el på vegne af andre, kan det sagtens lade sig gøre. Det kræver dog, at du kan fremvise skriftlig accept af tilmelding fra den person, som du melder flytning for – også kaldet en fuldmagt. Vi har allerede klargjort en skabelon til fuldmagt til administration af elaftale, så du hurtigt og nemt kan tilmelde el.

Hent skabelon til fuldmagt