Ladeboks med ladekabel

Få en ladeboks i dit sommerhus

Har du et sommerhus, så kan det være en god idé at kigge nærmere på mulighed for opladning af elbil til sommerhuset. Det vil nemlig komme dig selv og eventuelle lejere til gode.

Kvinde ved ladeboks

Derfor bør du anskaffe en ladeboks til sommerhuset

Med en ladeboks installeret i sommerhuset kan du først og fremmest gøre ferien mere bekvem for dig selv. Faktisk er der flere fordele forbundet med det, og vi har samlet nogle af de mest væsentlige her:

 1. Bilen er altid klar til ferieeventyr: Med en ladeboks i sommerhuset kan du oplade din bil, når det passer dig. Du kan eksempelvis oplade bilen natten over og vågne op til en fuldt opladet bil, der er klar til dagens eventyr.
 2. Spar tid på at finde en offentlig ladestander: At finde en offentlig ladestander er normalt ikke en besværlig opgave, da landets ladenetværk er bredt. Men der kan dog være begrænsede muligheder i sommerhusområder. Med en ladeboks i sommerhuset slipper du derfor for at være afhængig af at finde en ledig ladestander i nærheden.
 3. Spar penge: At have en ladeboks i sommerhuset er ikke bare en praktisk løsning, men det er også økonomisk fordelagtigt at bruge en ladeboks fremfor en offentlig ladestander. Hvis du planlægger at oplade på de tidspunkter, hvor strømprisen er lavest, kan du nemlig spare en betydelig sum penge. Du har ovenikøbet også mulighed for at få refusion af elafgiften.
 4. Undgå overbelastning af elinstallationen: At oplade en elbil kræver en hel del strøm, og hvis sommerhusets elinstallation ikke er gearet til det, kan det resultere i overophedning – og i værste tilfælde brand. Og her kommer en ladeboks igen ind i billedet, for med den kan du foretage en sikker opladning – helt uden at belaste elinstallationen unødigt.

Hvorvidt en ladeboks er den rigtige ladeløsning i lige præcis dit sommerhus, kommer dog an på en række faktorer. Det kommer blandt andet an på, hvor lang afstanden er fra dit hjem til sommerhuset, hvordan lademulighederne er i sommerhusområdet, sommerhusets elinstallation og om du bruger sommerhuset til udlejning

Udlejer du dit sommerhus?

Det er ikke kun dig selv, der kan få gavn af at installere en ladeboks i dit sommerhus. Hvis du udlejer dit sommerhus, er der også flere gode grunde til at overveje at investere i en. Det kan nemlig både være en fordel for dig som udlejer og for dine lejere – også selvom du ikke selv ejer en elbil.

 1. Gør dit sommerhus mere attraktivt: Med en ladeboks installeret i sommerhuset har du mulighed for at tiltrække flere potentielle lejere. Idet flere og flere i stigende grad skifter til elbiler eller plug-in hybridbiler, så vil en ladeløsning lige ved hånden naturligvis være et stort plus for mange. Og faktisk sker det, at gæster fravælger sommerhuse, fordi der ikke er lademuligheder.
 2. Tag en højere lejepris: En ladeboks i sommerhuset er attraktiv, og den giver dig derfor mulighed for at skrue en smule op for lejeprisen. Du tilbyder nemlig en service, som mange efterspørger, og på den måde kan du tillade dig at tage lidt ekstra.
 3. Giv lejerne mulighed for sikker opladning: En ladeboks sikrer, at dine lejere kan lade elbilen på en sikker måde, og du undgår derfor, at elinstallationen eller en almindelig stikkontakt i sommerhuset bliver overbelastet. Du kan dermed trygt lade dine lejere oplade, uden at du behøver at bekymre dig om hverken deres eller sommerhusets sikkerhed.
 4. Tjen penge på hver opladning: Med en ladeboks kan du faktisk tjene penge, når dine lejere sætter bilen til opladning. Du kan nemlig selv sætte en pris på strømmen og på den måde være ‘tankstation’ for dine lejere. Smart, ikke?

Faktisk opfordrer Feriehusudlejernes Brancheforening også til, at du som udlejer får installeret en ladeboks i dit sommerhus. Lejere med elbiler efterspørger helt naturligt lademuligheder, og på sigt bliver det en funktion, som lejerne forventer – på helt samme måde som WiFi.

Ønsker du på trods af det ikke en ladeboks i sommerhuset? Du kan vælge at få en autoriseret elektriker til at klargøre en CEE-kontakt (også kaldet et kraftstik), der er en mere sikker måde at oplade en elbil end en almindelig stikkontakt.

Support

Serviceabonnement

Vælger du vores serviceabonnement, hjælper vi dine lejere direkte, hvis de skulle få brug for hjælp. Du slipper altså for besværet og får tilfredse lejere.

Ladeboksløsninger


KØB ladeboks


Betal en samlet pris for din ladeløsning, og få fuld kontrol over ladeboksen til din elbil.

Badges Billigere På Sigt

Du får:

 • Installation af Zaptec Go ladeboks
 • Serviceaftale 69 kr./md.
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

8.995 kr.

LEJ ladeboks


Få en fleksibel løsning med lave start­omkostninger og månedligt abonnement.

Badges Lav Startudgift

Du får:

 • Installation af Zaptec Go ladeboks
 • Leje- og serviceaftale 199 kr./md.
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

1 kr.

UDSKIFT ladeboks


Vi udskifter gerne din nuværende ladeboks til elbilen med en ny. Den kan du enten vælge at købe eller leje.

Badges Inkl Nedtagning

Du får:

 • Nedtagning af eksisterende boks og opsætning af Zaptec Go ladeboks
 • Valget mellem at købe eller leje boksen
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

1 kr. Pris afhænger af leje eller køb

Sommerhus

Bestil en komplet ladeløsning til sommerhuset

At vælge den rette ladeboks til dit sommerhus behøver ikke at være en besværlig proces, for med vores komplette ladeløsning har vi gjort det nemt for dig. Og vi hjælper dig igennem hele processen.

 1. Første skridt er at bestille din nye ladeboks. Du kan enten vælge at købe eller leje den, og du bestiller nemt og hurtigt online.
 2. Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en ordrebekræftelse, så du kan se, at alt er, som det skal være.
 3. Derefter er det tid til at betale for din nye ladeboks – enten en samlet pris eller et månedligt abonnement.
 4. Sidste skridt er installationen af selve ladeboksen. Vores erfarne og professionelle installatører sørger for, at den bliver installeret korrekt.

 

Installér samme type ladeboks i sommerhuset som derhjemme

Vidste du, at det kan være en god idé at bruge samme type ladeboks i både din private bolig og sommerhuset? Der er nemlig flere fordele forbundet med det.

 • Det kan være en fordel at investere i den samme ladeboks begge steder. Du har nemlig mulighed for at samle din elregning for dit sommerhus og din privatbolig på samme regning. 
 • Brugervenligheden er en anden stor fordel. Når du besøger sommerhuset, så kender du allerede systemet, ved hvordan det fungerer og ikke mindst, hvordan du skal håndtere eventuelle udfordringer. Det gør det nemmere og mere bekvemt for dig at oplade din elbil – uanset om du er derhjemme eller i sommerhuset.
 • Hvis din boks er app-styret, som vores ladebokse er, så giver det dig også mulighed for at administrere begge ladebokse fra samme platform. Det gør det let og enkelt for dig at holde styr på dit forbrug, planlægge opladningstidspunkter, se opladningshistorikken og ikke mindst give andre lov til at bruge dine forskellige ladebokse.

Ved at installere den samme type begge steder har du altså mulighed for at gøre opladningen en anelse nemmere for dig selv.

Bestil et opkald

Send os dine kontaktoplysninger gennem formularen, så ringer vi dig op inden for ganske kort tid.

 

Eller ring selv til os

Ring til os, og bestil din ladeboks med det samme.

Ring på 7027 5060

 

Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Bolig Flere

Samlerabat på elaftalen

Vidste du, at du kan spare abonnementet på den ene elaftale, når du har både huset og sommerhuset tilmeldt strøm hos os?

Ikon med strøm

Hvad koster det at lade op?

Vi har opstillet nogle regneeksempler, så du kan få et indtryk af prisniveauet.

Se hvad det koster
Ikon med I

Guide til opladning

Har du spørgsmål til din Zaptec Go, NRGi Opladning app'en eller opladning generelt? Så tag et kig i vores oftest stillede spørgsmål og svar.

Se spørgsmål og svar