Artikel

NRGi sætter grøn strøm til Aarhus


Vores partner Greenlight Aarhus sætter igen i år grøn spot på bæredygtighed, når de fra den 29. marts til den 3. april 2022 sætter fokus på bæredygtige handlinger i Aarhus

Grønt lys i Aarhus

Vores gode partner Greenlight Aarhus sætter igen i år grøn spot på bæredygtighed, når de fra den 29. marts til den 3. april 2022 sætter fokus på bæredygtige handlinger i Aarhus. Eventet er en årlig tilbagevendende begivenhed, som vil finde sted frem til 2030, hvor ambitionen er, at Aarhus skal være klimaneutral.

Få inspiration til din bæredygtige omstilling

Eventet skal inspirere til klimavenlige valg og samtidig synliggøre den bæredygtige udvikling, som byen er i fuld gang med. Greenlight giver i løbet af event-ugen erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, kultur- og foreningsliv, offentlige organisationer og borgere mulighed for at udvikle, afprøve og vise deres bedste grønne løsninger frem.

Aarhus bliver badet i grønt lys

Den uge, hvor Greenlight-eventet løber af stablen, kan både virksomheder og privatpersoner bakke op om begivenheden ved at tænde grønne lys ved deres bolig, butik, kontor med videre. De grønne lys skal synliggøre, hvordan byen står sammen om den grønne omstilling.

Vi bakker op med strøm og grønt lys

Vi bakker op om Greenlight-eventet ved at sikrer grøn strøm til dem, der ønsker at afdække deres elforbrug med strøm fra danske vindmøller. Det kan være, mens eventet finder sted eller gennem en grøn elaftale. Vil du høre mere om muligheden for at købe grøn strøm, så kontakt Lene Dam, rådgiver hos NRGi Elhandel, på 7929 2914 eller skriv en e-mail til lepe@nrgi.dk. Husk at bruge koden: "GL2022-grøn".

Samtidig stiller vores søsterselskab NRGi ELCON deres kompetencer til rådighed, hvis man ønsker hjælp til udskiftning af spots til grønne spots eller lignende. Kontakt Jesper W. Nielsen, Servicechef hos NRGi ELCON, på 4122 2168 eller skriv en e-mail til jewn@elcon.dk.

Foto: Leif Skovgaard Hansen