Få seneste nyt om regeringens forslag

Indefrysningsordning til elkunder

SENEST OPDATERET: 23. september - kl. 14.26. 

Aftale om indefrysningsordningen

Regeringen og de politiske partier har her til formiddag indgået en aftale om vinterhjælp, der bl.a. vil give private og virksomheder mulighed for at indefryse dele af elregningen.

Det forventes, at der vil blive offentliggjort mere information om den nye aftale i løbet af i dag - fredag d. 23. september.

Hvor kan jeg læse mere om indefrysningsordningen?

Du kan læse mere om regeringens nye aftale på Green Power Denmarks hjemmeside og på Erhvervsstyrelsens hjemmeside

DSC 5571.JPG

Efter regeringens pressemøde den 14. september

Til pressemødet den 14. september præsenterede regeringen en model, der giver mulighed for at indefryse dele af energiregningen. 

Hvad går regeringens forslag ud på?

Ifølge regeringens udspil er det tanken, at den del af energiregningen, der er højere end prisen var i efteråret 2021 kan indefryses - det kalder vi for en indefrysningsordning.

Når man som forbruger indefryser en del af regningen – enten gas, el eller fjernvarme – betyder det, at den del ikke skal betales med det samme, men kan skydes et år og derefter afdrages over maksimalt 5 år.

Det er en ret som alle får, men det er ikke noget man behøver at tage imod, og det vil ikke være noget, der sker automatisk.

Hvordan kommer jeg med i ordningen?

Det er endnu ikke besluttet, hvordan indefrysningsordningen vil fungere i praksis. Men vi følger naturligvis situationen tæt og kommer løbende med flere informationer, når vi ved mere. 

Jeg har spørgsmål til ordningen

Det kan vi godt forstå - men på nuværende tidspunkt kan vi dog ikke svare på spørgsmålene. Dette skyldes, at der endnu ikke findes en endelig aftale, men blot et forslag. 

Folketingets partier sidder netop nu og forhandler om den endelige løsning, og når sådan en ligger klar, vil vi gøre vores bedste for at informere dig om dine muligheder og tidshorisont for tilmelding til ordningen.

Hvordan kan jeg holde mig opdateret?

Vi sørger for at holde vores hjemmeside opdateret med seneste nyt, så hold øje med denne side fremfor at ringe til vores kundeservice.