Vi leverer varmepumper i Holbæk


Bor du i Holbæk, og overvejer du at investere i en varmepumpe? Vi kan levere din varmepumpe, der kan hjælpe med at reducere både dine varmeudgifter og dit CO2-udslip.

Varmepumpe i have

Bor du i Holbæk, og overvejer du en varmepumpe?

Bor du i Holbæk, og overvejer du at udskifte oliefyret, træpillefyret eller gasfyret? Så er en varmepumpe et rigtig godt alternativ. En varmepumpe udnytter varmen i luften eller jorden til at varme boligen op, og det er både en miljøvenlig og energieffektiv løsning. Det kan derfor være en god idé at overveje en udskiftning. 

En varmepumpe reducerer dit CO2-udslip markant sammenlignet med flere traditionelle opvarmningsmetoder. Varmepumpen sparer dig også for penge på varmeregningen, for den producerer nemlig mere varmeenergi, end den bruger i strøm. Det betyder altså, at du med en varmepumpe både får en varmeløsning, der er god for pengepungen og miljøet.

Hvis du bor i Holbæk og har et træpillefyr, oliefyr eller gasfyr, er der altså flere gode grunde til at overveje at udskifte din nuværende varmeløsning med en varmepumpe. Det er en investering, der betaler sig i det lange løb – både for dig og for miljøet.

Hvordan virker en varmepumpe?
Far og datter foran varmepumpe

Vi leverer varmepumper til boligejere i Holbæk

Hvis du bor i Holbæk og gerne vil udskifte din nuværende varmeløsning med en varmepumpe, så er vi klar til at hjælpe dig. Faktisk er der flere gode grunde til, hvorfor du skal bestille din nye varmepumpe hos os.

    1. Vi tilbyder en komplet varmepumpeløsning. Vi hjælper dig nemlig gennem hele processen – lige fra valget af den rette løsning til den endelige installation. Vi er med dig hele vejen.
    2. Med os er du sikker på at få professionel service. Installationen bliver udført af en VE-godkendt, autoriseret installatør, og vi sørger altid for at gennemgå din nye varmeløsning med dig, inden vi kører. 
    3. Vi tilbyder et bredt udvalg af varmepumper i god kvalitet fra anerkendte producenter som Vølund, Samsung, Vaillant og Bosch. Du kan altså være sikker på, at din nye varmepumpe er både driftsikker og effektiv. 

Hvis du bor i Holbæk og har besluttet dig for at udskifte din nuværende varmeløsning, så tag kontakt til os. Vi er for at hjælpe dig med at få en effektiv, miljøvenlig og økonomisk varmeløsning.

Skift til en varmepumpe

Vi sidder klar til en uforpligtende snak

Bor du i Holbæk, og overvejer du at bestille din nye varmepumpe hos os? Vi ved, at skiftet til en varmepumpe er forbundet med spørgsmål, og derfor tilbyder vi gratis rådgivning. 

Hos os bliver du tilknyttet en fast rådgiver, der kender lige præcis dine behov og kan guide dig gennem hele processen. Det gælder, uanset om du har spørgsmål til valg af varmepumpe, installation eller noget helt tredje

Kontakt os

Branchens bedste kundeservice

Vi er stolte af at være kåret som branchens bedste kundeservice af Wilke 2023. Du kan derfor roligt tage fat i os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os