Vi er din lokale varmepumpeleverandør i Slagelse


Bor du i Slagelse, og overvejer du at skifte til en mere miljøvenlig og økonomisk opvarmningsløsning? Vi leverer varmepumper i din by, og vi er klar til at hjælpe dig med at udskifte din nuværende opvarmningsform.

Bor du i Slagelse? Udskift din varmeløsning med en varmepumpe

Bor du i Slagelse og overvejer at skifte din nuværende varmeløsning ud med en mere miljøvenlig og økonomisk løsning? Så er en varmepumpe det ideelle valg. Ved at udskifte dit gamle træpillefyr, oliefyr eller gasfyr med en varmepumpe kan du reducere dit CO2-udslip og samtidig spare på energien. Varmepumper er nemlig et miljøvenligt alternativ til mere traditionelle varmeløsninger, og det er samtidig også en mere energieffektiv løsning. 

Hvis du bor i Slagelse og overvejer et alternativ til din nuværende opvarmningsform, så er en varmepumpe det helt rigtige valg. Det er nemlig både en mere miljøvenlig og økonomisk varmeløsning.

Hvordan virker en varmepumpe?
Far og datter foran varmepumpe

Derfor skal vi levere en varmepumpe til din bolig i Slagelse

Hvis du bor i Slagelse og gerne vil udskifte træpillefyret, gasfyret eller oliefyret med en varmepumpe, så kan vi hjælpe. Vi leverer nemlig også varmepumper i Slagelse. Faktisk er der flere gode grunde til, hvorfor du skal bestille din nye varmepumpe hos os.

    1. Vi leverer varmepumper af høj kvalitet. Du får en varmepumpe fra en anerkendt producent som Vølund, Samsung, Vaillant og Bosch. Du kan derfor være sikker på at få en driftssikker og holdbar varmepumpe.
    2. Når vi har leveret din nye varmepumpe til din bolig i Slagelse, så klarer vi også installationen. Og det er en autoriseret og VE-godkendt installatør, der står for den del. 
    3. Vi tilbyder gratis rådgivning om varmepumper, og vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. Du bliver tilknyttet en fast rådgiver, der kender til lige netop dine behov.

Vælg os som din varmepumpeleverandør, hvis du bor i Slagelse, og lad os hjælpe dig med at få en energieffektiv, miljøvenlig og økonomisk opvarmningsløsning.

Det tilbyder vi

Har du spørgsmål? Vi sidder altid klar til at hjælpe

Hvis du overvejer at investere i en varmepumpe til din bolig i Slagelse, er vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan tage en snak med os, hvor vi gennemgår dine muligheder – helt gratis og uforpligtende.

Vi hjælper og rådgiver, uanset hvilket spørgsmål du måtte have. Vi kan eksempelvis hjælpe med at vurdere, om en varmepumpe kan betale sig for lige netop dig og din bolig. Vi rådgiver også om dine muligheder for finansiering af varmepumpen. Og så hjælper vi selvfølgelig også med at vælge den rigtige varmepumpe til din bolig.

Få uforpligtende rådgivning

Branchens bedste kundeservice

Vi er stolte af at være kåret som branchens bedste kundeservice af Wilke 2023. Du kan derfor roligt tage fat i os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os