Skift trygt og nemt til en varmepumpe

Hvis du er klar til at udskifte din nuværende varmeløsning med en varmepumpe, så gør vi det nemt og overskueligt for dig. 

Vi hjælper dig med gratis rådgivning, valg af varmepumpe, professionel installation, en elaftale, der passer til dine behov og meget mere. Og så lover vi en gennemskuelig proces, hvor du er i trygge hænder hele vejen.

kontakt os

Sådan kontakter du os

Har du spørgsmål angående vores varmepumpeløsning, kan du skrive til varmepumpe@nrgi.dk eller ringe på 7027 7798 alle hverdage kl. 9.00 - 15.00.

Derfor skal du vælge os som din varmepumpeleverandør 

Der er flere gode grunde til, at du bør købe din varmepumpe hos os, og dem har vi samlet herunder.

1) Hos os får du en komplet løsning

Vi sørger for at guide dig gennem hele processen – lige fra start til slut. Vi rådgiver dig om, hvilken løsning der passer bedst til din bolig, vi klarer installationen, og vi tilbyder også løbende service efterfølgende.

2) Vi yder professionel service

Hvis du bestiller din varmepumpe hos os, kan du være helt sikker på, at installationen bliver klaret af en VE-godkendt, autoriseret installatør. Det er med til at sikre dig en gnidningsfri installation, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde fordelene ved din nye varmepumpe.

3) Investér i en varmepumpe af god kvalitet

Hos os investerer du i kvalitet. Vi tilbyder nemlig et udvalg af varmepumper fra anerkendte producenter som Vølund, Samsung, Vaillant og Bosch. De er alle kendte for deres høje kvalitet, driftssikkerhed og effektivitet. Du kan derfor være sikker på at få en lydsvag løsning med lang levetid.

4) Få gratis rådgivning om varmepumper

Vi tilbyder gratis rådgivning om, hvilken varmepumpeløsning der er den bedste for dig, hvilke tilskudsmuligheder du har, og hvordan dine fremtidige varmeudgifter vil se ud. Og så bliver du tilknyttet en fast rådgiver, som kender dig og dine behov.

"Tak for den gode service og hurtige reaktionstid. De fire håndværkere har gjort et flot og solidt stykke arbejde. Det har været en fornøjelse at have dem i huset."
Christian Varmepumpekunde

Tag en uforpligtende snak med os 

Overvejer du at bestille din energieffektive varmepumpe hos os, så sidder vi klar til en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Vi tager dig i hånden gennem hele processen, og vi hjælper med lige det, du har behov for som blandt andet:

 • Om en varmepumpe kan betale sig for dig
 • Besigtigelse af din bolig
 • Dine muligheder for finansiering og tilskud
 • Valg af den rette varmepumpe til din bolig
 • Installation og gennemgang af varmepumpen

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Far og datter foran varmepumpe

Sådan foregår processen fra start til slut

At investere i en varmepumpe er en stor beslutning, og der er flere trin, du skal igennem, før du har en installeret varmepumpe hjemme hos dig. Heldigvis hjælper vi dig igennem hele processen – fra start til slut.

1) Indledende møde

Din personlige rådgiver hjælper med at finde en varmepumpe, der passer til dine behov og ønsker. Du får også information om priser og resten af processen.

2) Besigtigelse og tilbud

Vi vurderer derefter din bolig, beregner dit varmebehov og skræddersyr et tilbud på en komplet varmepumpeløsning.

3) Accept af tilbud

Du modtager et uforpligtende tilbud på din varmepumpeløsning. Og vi gennemgår naturligvis tilbuddet med dig, inden du accepterer, hvis du har behov for det.

4) Installation 

Vi leverer din varmepumpe og klarer installationen på 1-2 dage. Her nedtager vi også oliefyr, gasfyr eller biokedel og sikrer, at hele systemet er korrekt tilsluttet, inden vi kører. Herefter får du en grundig gennemgang af varmepumpen. 

5) Betaling og service

Når installationen er udført, betaler du for din ordre. Inden for 12 uger kommer vi forbi til en gennemgang for at sikre, at alt kører, som det skal.

Se mere om processen

Finansiering af din nye varmepumpe

At investere i en varmepumpe er en økonomisk god beslutning, der kan gøre, at du sparer penge på lang sigt. Men hvordan finansierer du varmepumpen i første omgang? Det gør vi dig klogere på.

Hvad koster en varmepumpe?

Er du nysgerrig på, hvad det koster at investere i en varmepumpe? Areal og pris går ofte hånd i hånd, når det handler om varmepumper. Jo større din bolig er, jo mere vil din varmepumpe typisk koste, da det kræver mere energi at varme et større areal op. Dit forbrugsmønster, boligens isolering og boligens alder har også betydning for prisen på din varmepumpe.

For at give dig et overblik har vi samlet nogle prisestimater for en luft-til-vand varmepumpe inklusive installation:

 • Bolig under 150 m2: 135.000 - 145.000 kr.
 • Bolig på 150 m2: 145.000 - 160.000 kr.
 • Bolig på 200 m2: 160.000 - 175.000 kr.
 • Bolig på 250 m2: 175.000 - 190.000 kr.
 • Bolig på 300 m2: 190.000 - 205.000 kr.

Estimaterne for prisen på en luft-til-vand varmepumpe er inklusive varmepumpe og installation.

En standardvarmepumpe indeholder:

 • 1 udedel: 6 kW – 20 kW
 • 1 indedel

En standardinstallation indeholder:

 • Vi nedtager og afpropper olie/gas/ biokedel op til 150 kg.
 • Vi sikrer, at vand, strøm, kommunikation, ude- og indedel samt eksisterende vand- og varmesystem er korrekt tilsluttet.
 • Efter endt installation foretager vi indregulering, og inden for 12 uger udfører vi en gennemgang af anlægget, så vi sikrer, at det kører, som det skal.

For at få en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få installeret en varmepumpe, så kræver det en besigtigelse af din bolig. Det kan vi heldigvis hjælpe med.

Læs mere om, hvad det koster at få installeret en varmepumpe
EHS Mono HT

Se vores mest populære varmepumper

Sammen finder vi frem til den helt rette varmepumpe til din bolig, men vil du gerne vide lidt mere om vores mest populære varmepumper?

Varmepumpe i gang

Tag et lån til din varmepumpe

At investere i en varmepumpe kræver ofte et lån for at dække startomkostningerne til både varmepumpen og installationen af den. Vi har et samarbejde med Totalkredit, som du kan vælge at gøre brug af, hvis du i forvejen er kunde hos Totalkredit. Så kan du nemlig nyde godt af flere gode fordele.

Læs mere om lån til din varmepumpe

Kan jeg få tilskud til min varmepumpe?

Der findes flere puljer, du kan søge tilskud til din varmepumpe fra, som for eksempel Varmepumpepuljen og Afkoblingsordningen.

Læs mere om tilskud og rabatter

Kan jeg få reduceret elafgift, når jeg har varmepumpe?

Alle elkunder betaler elafgift til staten, men du kan få nedsat din elafgift, hvis din bolig er elopvarmet. Afgiften reduceres for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh om året.

Læs mere om reduceret elafgift

Spørgsmål og svar