Hjemmeopladning af firmabil


Med vores komplette ladeløsning har I de helt rette værktøjer til nemt og enkelt at registrere og betale for den strøm, jeres medarbejdere bruger til hjemmeopladning af deres firmaelbil.

Nrgi Opladningsapp B2b

Nem administration og fuldt overblik

Når en ladeboks bliver installeret hjemme hos en medarbejder, kobles boksen på jeres Monta webportal. Her kan I få overblikket over hver enkelt medarbejders elforbrug til opladning, antal opladninger og transaktioner. Al data fra de ladebokse, der er koblet til portalen, ligger tilgængelig her, og det bliver pludselig nemt for jer at administrere et større antal aftaler.

Automatisk afregning

Så snart en medarbejder har foretaget en opladning, overføres beløbet fra virksomhedens Wallet, som er en konto i Monta webportalen, til medarbejderens Wallet, som vedkommende har adgang til i NRGi Opladning app'en. Afregningen sker med det samme.

Jimi Rosa Video 2

Opladning af el-firmabilen

Se videoen med Jimi Rosa fra Biler.TV, hvor han dykker ned i, hvordan det foregår med opladning af firmabilen både ude og hjemme.

Vil I høre mere om vores ladeløsninger?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så ringer vores rådgiver til jer angående en ladeløsning, der passer til jeres behov.


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Ladebokse der passer til jeres behov

Zaptec Pro

Zaptec Pro er en robust oplader med et enkelt og smart design. Den er velegnet til jer, der har behov for flere ladestandere for eksempel på en stor arbejdsplads.

Læs mere om Zaptec PRO

Zaptec Go

Zaptec Go er en af markedets mindste og smarteste ladebokse. Den er det oplagte valg til opladning derhjemme.

Læs mere om Zaptec Go