Artikel

NRGi og AGF præsen­terer: 6 tips til at spare på energien


Der er gået sport i at spare på energien. Også hos fodbold­klubben AGF. De har bedt os om at dele vores bedste spareråd med dem, som du også kan få glæde af.

Kvinde hælder vand fra elkedel i en kop

“Kog kun det vand, du skal bruge til kaffen.” Det er blot ét af mange spareråd fra vores video med AGF.

Vi er blevet vilde med at spare på energien - i de private hjem, hos små og store virksomheder og også hos AGF, der har inviteret os forbi til en snak om, hvordan man kan spare på ens energiforbrug. 

Og det er der kommet en lille video ud af. 

Se med, når Bo Halm Andersen, byggesagkyndig og energikonsulent her i NRGi, viser dig 6 sparetips, som du kan få glæde af allerede i dag. 

Vil du have flere sparetips?

Energivenlig
Kvinde Hænger Vasketøj Op Udenfor

Guide: Sparetips til din elregning, du kan bruge året rundt

Du kan spare penge og kWh på din elregning året rundt. Her får du vores bedste slanketips til din elregning, som du nemt kan bruge i hverdagen.

22.05.2022

870NRGI

8 lette spareråd til underholdning og enheder

Vidste du, at 39% af en husstands elforbrug i gennemsnit går til underholdning som tv, computere og Playstation? Det betyder, at der er store besparelser at hente, hvis du følger disse enkle spareråd.

13.04.2021

Nrgi Rådgiver Undersøger En Radiator (1)

Ekspert advarer: Pas på, når du skruer ned for varmen

Det kan være fristende at sænke temperaturen i hjemmet, når varmeregningen stiger. Men gør du det forkert, kan det gå ud over din bolig, dit helbred og din økonomi.

10.10.2022

Kvinde Drejer På Knappen På Vaskemaskinen

Følg disse 5 råd, hvis du vil vaske tøj og spare penge

Nogle af hjemmets største strømslugere er vaskemaskinen og tørretumbleren. Se her, hvordan du får dem til at fylde mindre på din elregning med vores bedste spareråd til din tøjvask.

24.09.2020