Følg med i elpriserne time for time på Bornholm


Elpriserne på Bornholm varierer som alle andre steder time for time, og ved at følge med i priserne i Mit NRGi app’en kan du optimere dit strømforbrug og dermed spare penge på elregningen.

Elpriserne svinger time for time på Bornholm

Elpriserne på Bornholm svinger time for time, og det skyldes flere forskellige faktorer. En af de vigtigste er udbud og efterspørgsel, som spiller en central rolle på elmarkedet.

Når mange bruger strøm på samme tid, stiger efterspørgslen. Hvis udbuddet af strøm er lavt på det tidspunkt, vil prisen stige. Omvendt, når efterspørgslen er lav, og der er et stort udbud af strøm, vil prisen falde. Det er med til at gøre, at elpriserne varierer time for time – også på Bornholm.

En anden faktor, der påvirker den aktuelle elpris, er omkostningerne forbundet med at levere strømmen. Omkostningerne varierer, alt efter hvor i landet du befinder dig. Det skyldes blandt andet forskelle i infrastrukturen og omkostninger forbundet med at vedligeholde elnettet. Derfor kan elpriserne time for time se anderledes ud på Bornholm end andre steder i landet.

Sådan er elprisen sammensat
Par med ipad

Bor du på Bornholm? Derfor bør du følge med i elpriserne time for time

Hvis du bor på Bornholm og har en variabel pris på el, er det en god idé at følge med i elpriserne time for time. Det giver dig nemlig mulighed for at få et overblik over, hvornår på dagen det er mest økonomisk fordelagtigt at bruge strøm. 

Elpriserne på Bornholm kan variere en del i løbet af en dag, og ved at følge med i elpriserne kan du planlægge dit strømforbrug efter, hvornår priserne er lavest. På den måde kan det hjælpe dig med at beslutte, hvornår du skal sætte en vask over eller starte opvaskemaskinen. At bruge strømmen, når prisen er lavest, kan i sidste ende spare dig for penge på elregningen – hvis du altså har en variabel elaftale.

Læs mere om svingende elpriser
Mobil Med Mit Forbrug

Din personlige timepris på strøm

Som kunde hos os får du i Mit NRGi app'en adgang til din personlige samlede timepris et døgn frem.

Nrgi App Forbrug Recovered

Vi gør det nemt at følge elpriserne time for time på Bornholm

Elpriserne varierer time for time på Bornholm, og med Mit NRGi app’en er det nemt for dig at følge med i elpriserne direkte fra din smartphone. App’en giver dig et fuldt overblik over din samlede elpris. Det inkluderer ikke kun den rene elpris, men også dine personlige nettariffer. Det betyder, at du med app'en kan se, hvad du reelt betaler for din strøm.

Med Mit NRGi app’en bliver det nemmere at navigere i elmarkedet og planlægge dit strømforbrug. Du kan se de aktuelle elpriser for hver enkelt time og et helt døgn frem, og på den måde kan du planlægge dit forbrug, så du bruger strøm, når prisen er lavest.

Læs mere om app'en