Se elpriserne time for time i Fredericia

Bor du i Fredericia? Med Mit NRGi app’en er det nemt at følge med i den aktuelle elpris time for time, så du kan planlægge dit elforbrug og bruge strømmen, når prisen er lavest – hvis du altså har en variabel elaftale.

Par med ipad

Derfor er det smart at følge elprisen time for time

Bor du i Fredericia? Det er en god idé at følge elpriserne time for time. Det virker måske som en besværlig opgave, men det er faktisk noget, der kan spare dig for penge på den lange bane. 

Det er smart at følge elprisen time for time i Fredericia, fordi det giver dig en bedre forståelse for, hvordan elmarkedet egentlig fungerer. Du bliver mere bevidst om, at priserne varierer i løbet af døgnet. Og det kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger om dit elforbrug.

Hvis du følger elpriserne time for time i Fredericia, kan du nemlig planlægge dit elforbrug ud fra, hvor høje eller lave priserne er. På den måde kan du planlægge, hvornår det bedst kan betale sig at starte opvaskemaskinen, oplade elbilen i garagen eller sætte en vask over. Og ved at planlægge at bruge strømmen, når prisen er lavest, kan du spare på elregningen. 

Læs mere om svingende elpriser

Sådan kan du følge elpriserne time for time i Fredericia

At holde øje med elpriserne time for time i Fredericia er faktisk lettere end du tror. Med app'en Mit NRGi har du nemlig altid priserne lige ved hånden. Det gør det nemt for dig at følge med i udviklingen og planlægge dit elforbrug ud fra de aktuelle priser.

Med app'en kan du se din samlede elpris – og det inkluderer også dine personlige nettariffer. Det betyder, at du får et realistisk billede af, hvad det egentlig koster dig at bruge strøm. Og det er altså ikke bare den rå elpris.

Med Mit NRGi app’en kan du følge elpriserne time for time i Fredericia – uanset hvor i verden du befinder dig henne. Du kan altid tage et hurtigt kig på app’en og se, hvornår det er et godt tidspunkt at sætte elbilen til opladning.

Mit NRGi app

Følg din timepris med Mit NRGi app’en

Bor du i Fredericia, og kunne du godt tænke dig at være opdateret på elpriserne time for time? Med Mit NRGi app'en er det nemt at følge med i timeprisen på strøm.

Med app'en kan du se prisen på strøm et helt døgn frem og planlægge dit forbrug efter, hvornår prisen er lav. Det giver dig mulighed for at spare penge på din elregning ved at bruge strøm, når prisen er lavest.

Heldigvis byder app’en også på mange andre fordele, som gør det nemt for dig at have din elaftale hos os.

Mit NRGi app'en
Mobil Med Mit Forbrug

Din personlige timepris på strøm

Som kunde hos os får du i Mit NRGi app'en adgang til din personlige samlede timepris et døgn frem.

Derfor svinger elpriserne time for time – også i Fredericia 

Du har måske undret dig over, hvorfor elpriserne svinger fra time til time, og hvorfor prisen på strøm i Fredericia ikke er den samme som i resten af landet. Svaret ligger i, hvordan elmarkedet er bygget op, og hvordan vores elforsyning fungerer.

Elpriserne svinger time for time i Fredericia ligesom i resten af landet, fordi prisen på strøm er bestemt af udbud og efterspørgsel. Når mange bruger strøm på samme tid, stiger prisen. Omvendt falder den, når der er mindre efterspørgsel. Det betyder, at prisen ofte er høj om morgenen og om aftenen, når mange tænder for lyset, laver mad eller ser TV. Og så er den typisk lav om natten, når de fleste sover.

Men hvorfor er prisen så forskellig fra by til by? Det skyldes blandt andet de omkostninger, der er forbundet med at levere strømmen. Det koster penge at udvikle og vedligeholde kabler og infrastrukturer, og det er en af grundene til, at elpriserne i Fredericia kan være forskellige fra priserne i andre byer.

Sådan er elprisen sammensat