Se elpriserne time for time på Fyn


Bor du på Fyn? Prisen på el svinger time for time, og vi har gjort det nemt for dig at følge med i elpriserne. På den måde kan du planlægge dit strømforbrug og bruge strømmen, når prisen er lavest.

Par med ipad

Elpriserne svinger time for time på Fyn

Elpriserne på Fyn svinger time for time – ligesom de gør i resten af landet. Det skyldes flere forskellige faktorer. Elpriserne er først og fremmest påvirket af udbud og efterspørgsel. Når efterspørgslen på strøm er høj, stiger prisen. Omvendt falder prisen, når efterspørgslen er lav.

Vejrforholdene spiller også en stor rolle for elpriserne. I Danmark får vi en stor del af vores strøm fra vindmøller, og når det blæser meget, produceres der mere strøm. Det kan bidrage til lavere priser. Elpriserne er også påvirket af prisen på fossile brændstoffer som kul og gas, da noget af vores strøm stadig produceres på den måde.

Elpriserne varierer dog ikke kun time for time men også fra region til region. Det skyldes blandt andet forskelle i infrastrukturen og omkostninger forbundet med at vedligeholde elnettet. På Fyn kan du derfor opleve, at elpriserne time for time kan være forskellige fra priserne i andre dele af landet.

Sådan er elprisen sammensat

Følg med i elpriserne time for time på Fyn

Hvis du bor på Fyn og har en variabel elaftale, kan det være en stor fordel at følge med i elprisen time for time. Ved at holde øje med elpriserne kan du nemlig planlægge dit elforbrug og dermed opnå en billigere elregning.

Elpriserne på Fyn kan variere time for time, og det kan derfor være en god idé at tilpasse dit strømforbrug efter de aktuelle elpriser. Hvis du for eksempel ved, at prisen på strøm er lav om natten, kan du vælge at sætte din opvaskemaskine eller vaskemaskine til at køre på dette tidspunkt.

Ved at følge med i elpriserne time for time på Fyn kan du også få en bedre forståelse for, hvordan priserne svinger, og hvornår det er mest fordelagtigt at bruge strøm.

Læs mere om svingende elpriser
Mobil Med Mit Forbrug

Din personlige timepris på strøm

Som kunde hos os får du i Mit NRGi app'en adgang til din personlige samlede timepris et døgn frem.

Mit NRGi app

Se dine elpriser i Mit NRGi app’en

Med Mit NRGi app’en kan du nemt og hurtigt få et overblik over elpriserne på Fyn – time for time. App'en er designet til at gøre det nemmere for dig at se, hvordan elpriserne svinger i løbet af dagen og det kommende døgn.

I app’en kan du se din personlige elpris. Det betyder, at du ikke kun kan se den rå elpris, men også dine personlige nettariffer. Nettariffer er de omkostninger, du betaler for at få strømmen leveret til dit hjem. Med Mit NRGi app’en kan du derfor se, hvad du reelt betaler for din strøm.

Læs mere om Mit NRGi app'en