Se elpriserne time for time i Køge


Elpriserne svinger time for time i Køge og resten af Danmark og ved at følge med i elprisen, kan du planlægge dit forbrug og bruge strømmen, når den er billigst.

Derfor svinger elpriserne time for time i Køge

Elpriserne svinger time for time i Køge – ligesom de gør i resten af Danmark. Det skyldes flere forskellige faktorer.

En af de mest centrale faktorer er udbud og efterspørgsel. Når efterspørgslen på elektricitet er høj, stiger prisen, og når efterspørgslen er lav, falder prisen. Det skyldes, at produktionen af elektricitet ikke altid kan følge med efterspørgslen, og derfor må prisen regulere balancen mellem udbud og efterspørgsel.

En anden væsentlig faktor, når det kommer til aktuelle elpriser, er vejrforholdene. I perioder med meget vind produceres der nemlig meget vindenergi, og det kan sænke elprisen. Omvendt kan en periode med lidt vind og højt forbrug føre til højere priser.

Derudover spiller geografien også en rolle for elprisen. Prisen på el kan nemlig variere fra by til by, og derfor kan du opleve, at elpriserne i Køge time for time kan være forskellige fra elpriserne i andre dele af landet. Det skyldes blandt andet forskelle i infrastrukturen.

Læs mere om svingende elpriser

Følg med i elprisen time for time i Køge

Det kan være en god idé at holde dig opdateret på elpriserne time for time i Køge, hvis du gerne vil optimere dit elforbrug og spare på din elregning. Det kræver dog, at du har en variabel elaftale, hvor du betaler den aktuelle timepris for din strøm. Ved at holde øje med elpriserne kan du planlægge dit elforbrug til de tidspunkter, hvor priserne er lavest.

Elpriserne kan svinge meget i løbet af dagen, og der kan være betydelige besparelser at hente, hvis du kan udnytte de tidspunkter, hvor priserne er lavest. Det kan være billigere at lade din elbil op eller tænde for opvaskemaskinen på tidspunkter, hvor efterspørgslen efter elektricitet er lav – eksempelvis om natten.

Sådan er elprisen sammensat
Mobil Med Mit Forbrug

Din personlige timepris på strøm

Som kunde hos os får du i Mit NRGi app'en adgang til din personlige samlede timepris et døgn frem.

Mit NRGi app

Sådan kan du følge elpriserne time for time i Køge

Ved hjælp af Mit NRGi app'en er det nemt og enkelt at følge den aktuelle elpris time for time i Køge. Med app'en i hånden har du adgang til at se din samlede elpris, og det inkluderer både den rå elpris og dine personlige nettariffer. Det giver dig et realistisk overblik over, hvad det egentlig koster dig at bruge strøm i din hverdag.

Med Mit NRGi app'en er det nemt at tilpasse dit forbrug til de tidspunkter, hvor elpriserne er lavest. På den måde kan du optimere dit elforbrug og spare penge på din elregning. For eksempel kan du vælge at lade din elbil op eller tænde for opvaskemaskinen på tidspunkter, hvor prisen på el er lavest.

App'en gør det nemt at få et overblik over elpriserne time for time i Køge. Du kan se priserne for den aktuelle dag, men du kan også se et helt døgn frem, så du kan planlægge dit forbrug i god tid.

Læs mere om Mit NRGi app