Følg med i elpriserne time for time i Kolding


Elpriserne varierer time for time i Kolding, og ved at følge med i priserne kan du optimere dit forbrug og spare penge på elregningen. Læs mere om, hvad der påvirker elpriserne, og hvorfor der er forskel på elpriserne fra by til by.

Par med ipad

Ved du, hvorfor elpriserne varierer time for time i Kolding?

Elpriserne varierer time for time – også i Kolding. Men hvorfor er det sådan, og hvorfor er der forskel på den aktuelle elpris fra by til by?

De aktuelle elpriser i Kolding svinger time for time på grund af udbud og efterspørgsel. Når efterspørgslen på el er høj, stiger priserne – for eksempel om morgenen og om aftenen, hvor der er tryk på elnettet. Omvendt falder priserne, når efterspørgslen er lav – for eksempel midt på natten. Det er tilfældet for hele landet.

Men hvorfor er der så forskel på elpriserne fra by til by? Det skyldes primært omkostningerne forbundet med at transportere strømmen hjem til din bolig. Det er nemlig omkostninger, der varierer fra by til by alt efter infrastrukturen og elnettet. Derfor kan priserne i Kolding time for time være forskellige fra priserne i andre byer.

Sådan er elprisen sammensat

Tjek elpriserne time for time i Kolding

Bor du i Kolding, og kunne du godt tænke dig at spare på elregningen? Det kan du gøre ved at planlægge dit strømforbrug ud fra elpriserne. Ved at følge prisen i Kolding time for time kan du nemlig optimere dit forbrug og på den måde spare penge.

Elpriserne kan svinge meget i løbet af dagen, og der kan være store besparelser at hente, hvis du for eksempel vasker tøj eller lader elbilen op, når elprisen er lav. Det kræver selvfølgelig, at du har mulighed for at tilpasse dit forbrug, men selv små ændringer kan gøre en forskel på den lange bane. Det kræver dog, at du har en variabel elaftale.

Læs mere om svingende elpriser
Mobil Med Mit Forbrug

Din personlige timepris på strøm

Som kunde hos os får du i Mit NRGi app'en adgang til din personlige samlede timepris et døgn frem.

Mit NRGi app

Få overblik over elpriserne time for time i Kolding

Med Mit NRGi app’en kan du nemt og hurtigt få overblik over elpriserne time for time i Kolding. I app’en kan du se den samlede elpris, som både inkluderer den rå elpris og dine personlige nettariffer. Det betyder, at du får et realistisk billede af, hvad det egentlig koster dig at bruge strøm i Kolding. 

Mit NRGi app’en gør det nemt for dig at planlægge dit forbrug og spare penge ved at bruge strøm, når elpriserne er lave. Og du kan følge med i elpriserne direkte på din smartphone, uanset hvor du er.

Læs mere Mit NRGi app'en