Elprisen time for time i Næstved


Bor du i Næstved? Med Mit NRGi app’en er det nemt at følge med i elpriserne time for time. På den måde kan du planlægge dit elforbrug og bruge strømmen, når prisen er lavest.

Par med ipad

Elprisen svinger time for time i Næstved

Elpriserne svinger time for time, og det skyldes flere forskellige faktorer. For det første er elprisen afhængig af udbud og efterspørgsel. Når mange mennesker bruger strøm på samme tid, stiger prisen. Det kan for eksempel være om aftenen, hvor mange kommer hjem fra arbejde og tænder for ovn, fjernsyn og opvaskemaskine. Omvendt falder prisen, når efterspørgslen er lav.

For det andet påvirkes elprisen også af vejret. Når der er meget vind, produceres mere vindenergi, og det kan få prisen til at falde. Omvendt kan en kold vinterdag med lav vindaktivitet få prisen til at stige.

Det er disse konstante svingninger, der gør, at vi taler om, at elpriserne svinger time for time. I Næstved er det ikke anderledes. Her vil du også opleve, at elpriserne varierer fra time til time.

Læs mere om svingende elpriser

Derfor varierer elprisen fra by til by

Undrer du dig over, hvorfor elpriserne svinger fra by til by, og hvorfor elpriserne i Næstved ikke nødvendigvis er de samme som i resten af landet? En af de primære årsager til variationerne er omkostningerne forbundet med at transportere strømmen hjem til dig. 

Når strømmen skal transporteres hjem til dig gennem elnettet, er der nemlig en række omkostninger forbundet med processen. De kan variere afhængigt af flere faktorer – såsom den afstand, strømmen skal transporteres, og hvor mange mellemstationer der er på vejen. Hvis der er mange mellemstationer, eller hvis afstanden er stor, kan det resultere i højere transportomkostninger, og dermed også højere elpriser.

Elpriserne i Næstved kan derfor time for time være forskellige fra priserne i andre byer på grund af forskelle i transportomkostningerne.

Følg med i elprisen time for time i Næstved

Bor du i Næstved, og har du en variabel elaftale? Så kan det være en god idé at holde øje med de aktuelle elpriser time for time. Ved at følge med i elprisens udvikling kan du nemlig planlægge dit strømforbrug efter, hvornår der er billig strøm i elnettet.

Hvis du eksempelvis ved, at elprisen ofte falder om natten, kan det være en god idé at sætte opvaskemaskinen til at køre i de sene nattetimer. På den måde kan du spare penge på din elregning, uden at det kræver den store indsats fra din side. Det kræver blot, at du holder øje med elpriserne time for time i Næstved og planlægger dit strømforbrug derefter.

Sådan er elprisen sammensat
Mobil Med Mit Forbrug

Din personlige timepris på strøm

Som kunde hos os får du i Mit NRGi app'en adgang til din personlige samlede timepris et døgn frem.

Mit NRGi app

Se din elpris time for time i Næstved med Mit NRGi app’en

Med Mit NRGi app'en har du mulighed for at følge med i den aktuelle elpris time for time i Næstved. App'en giver dig et fuldt overblik over din samlede elpris, og det inkluderer også dine personlige nettariffer. Det betyder, at du får et realistisk billede af, hvad det egentlig koster dig at bruge strøm i Næstved – og det er altså ikke bare den rå elpris.

Ved at holde øje med elpriserne time for time i Næstved kan du planlægge dit strømforbrug og potentielt spare penge på din elregning. App'en er nem at bruge og giver dig mulighed for at følge med i udviklingen i elprisen, lige meget hvor du er.

Læs mere Mit NRGi app'en