Du kan trygt skifte til en varmepumpe hos os


Vi gør skiftet til en varmepumpe trygt og nemt. Vi er nemlig med dig gennem hele processen. Du betaler først, når din nye varmepumpe er installeret og fungerer, som den skal. Vi tilbyder også gratis rådgivning og udfører sikker installation.

Varmepumpe op ad mur udenfor

Vi hjælper dig hele vejen

Hvis du bestiller din nye varmepumpe hos os, kan du være helt sikker på, at skiftet bliver trygt og nemt. Vi er nemlig med dig i hele processen – lige fra et indledende møde til en slutservice. 

Når vi har afholdt et indledende møde omkring dine behov og udført en besigtigelse af din bolig, skræddersyr vi et tilbud til dig – helt uforpligtende. Vi gennemgår også gerne tilbuddet med dig, så du føler dig tryg ved hele processen.

Hvis du accepterer tilbuddet, leverer vi din varmepumpe og klarer installationen. Vi hjælper dig også med at fjerne din nuværende varmeløsning, hvis du har et oliefyr eller et gasfyr. Vi sikrer os altid, at varmepumpen fungerer som den skal, og vi kører ikke før, du er helt sikker på, hvordan din nye varmeløsning fungerer. Inden for 12 uger kommer vi igen forbi. Her er det for at sikre, at alt fungerer, som det skal.

Skift trygt og nemt til varmepumpe

Slip for forudbetaling 

Vi mener, at det skal være trygt og sikkert at skifte til en varmepumpeløsning. Hvis du bestiller din varmepumpe hos os, slipper du derfor også for at skulle betale forud. Du betaler nemlig først, når din nye varmepumpe er installeret og ikke mindst kører, som den skal. På den måde kan du være helt sikker på, at du får, hvad du betaler for.

Finansiering af en luft-til-vand varmepumpe
"Tak for den gode service og hurtige reaktionstid. De fire håndværkere har gjort et flot og solidt stykke arbejde. Det har været en fornøjelse at have dem i huset."
Christian Varmepumpekunde
Kvinde taler i telefon

Få gratis og uforpligtende rådgivning

Hvis du vælger at skifte til en varmepumpe, så har du sikkert spørgsmål til processen. Hos os er du i trygge hænder fra start til slut, og vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning. Vi hjælper dig med lige præcis det, du har behov for.

Vi tager os god tid til at sætte os ind i din situation, og vi hjælper blandt andet med at:

  • Vælge den rette type varmepumpe til din bolig og dine behov
  • Beregne om en varmepumpe kan betale sig for dig
  • Give dig overblik over dine finansieringsmuligheder og potentielle tilskud
Få professionel og uforpligtende rådgivning

Sikker installation og god kvalitet

Vi sætter sikkerhed og kvalitet først. Hvis du bestiller din varmepumpe hos os, kan du derfor være helt sikker på, at installationen bliver udført sikkert og korrekt. Det er en VE-godkendt og autoriseret installatør, der klarer opgaven, og når først installationen er klaret, kommer vi tilbage igen for at tjekke, om alt er, som det skal være.

Vores forskellige varmepumper er fra anerkendte producenter, der alle er kendte for høj driftssikkerhed og effektivitet. Det betyder altså, at du kan være helt sikker på at få en pålidelig og langtidsholdbar varmepumpeløsning.

Varmepumpe fra Vaillant

Kvaliteten er i top

Vi forhandler kun kvalitetsvarmepumper fra Vølund, Samsung, Vaillant eller Bosch.

Hvordan finansierer jeg min nye varmepumpe?

En varmepumpe er ofte en større investering, men her kan du læse om, hvordan du kan gøre finansieringen af din nye varmepumpe mere overkommelig.

Læs mere om finansiering

Hvad er processen fra bestilling til installation?

Anskaffelse af en ny varmepumpe kan godt være en uoverskuelig proces. Men bare rolig, vi hjælper dig fra start til slut.

Læs mere om processen