Vi tilbyder varmepumper til boligejere i Svendborg


Er du bosat i Svendborg, og overvejer du at udskifte dit nuværende træpillefyr, gasfyr eller oliefyr med en energieffektiv og miljøvenlig varmeløsning? Så er en varmepumpe det oplagte valg.

Far og datter foran varmepumpe

Bor du i Svendborg? Optimér din varmeløsning med en varmepumpe

Bor du i Svendborg, og overvejer du at udskifte dit gamle træpillefyr, gasfyr eller oliefyr med en varmepumpe? En varmepumpe udnytter energien i enten luften eller jorden til at opvarme dit hjem, og det er både en miljøvenlig og energieffektiv opvarmningsform. 

Sammenlignet med mere traditionelle opvarmningsmetoder er en varmepumpe en miljøvenlig løsning. Hvis du vælger at udskifte din nuværende varmeløsning med en varmepumpe, kan du derfor reducere dit CO2-udslip. 

En varmepumpe er også en energieffektiv løsning, og en varmepumpe kan faktisk producere mere varmeenergi, end den bruger i strøm. Det reducerer dit energiforbrug, og det betyder også besparelser, når varmeregningen kommer. 

Der er altså flere gode grunde til, hvorfor du bør udskifte din nuværende varmeløsning med en varmepumpe.

Læs mere om varmepumper

Vi leverer varmepumper i hele landet – også i Svendborg

Hvis du bor i Svendborg og overvejer at investere i en varmepumpe til din bolig, så er vi klar til at hjælpe. Vi leverer nemlig varmepumper i hele landet, og det inkluderer også Svendborg. 

Vi hjælper med at finde den rigtige varmepumpe til din bolig og dine behov, og når din nye varmepumpe er installeret, så går vi ikke, før du føler dig helt tryg. Hvis du bestiller hos os, kan du være helt sikker på, at vi hjælper dig gennem hele processen.

Bestil din varmepumpe hos os
1 - Indledende møde

1 - Indledende møde

Du fortæller din personlige varmepumperådgiver om dine behov og ønsker til en varmepumpe og får information om vores pumper, priser og processen.

2 - Besigtigelse og tilbud

2 - Besigtigelse og tilbud

Vi vurderer din bolig, beregner dit varmebehov og skræddersyer derefter et tilbud på en komplet varmepumpeløsning.

3 - Accept af tilbud

3 - Accept af tilbud

Du modtager et uforpligtende tilbud på din varmepumpeløsning. Vi gennemgår gerne tilbuddet med dig, inden du accepterer.

4 - Installation og regulering

4 - Installation og regulering

Varmepumpen leveres, og installationen gennemføres på 1-2 dage. Vi giver dig en grundig gennemgang af varmepumpen.

5 - Betaling og service

5 - Betaling og service

Du betaler for hele din ordre, når installationen er udført. Nogle uger senere kommer vi forbi og gennemgår, at alt kører, som det skal.

Varmepumpe udenfor

Vælg os som din varmepumpeleverandør til din bolig i Svendborg

Hvis du overvejer at investere i en varmepumpe til din bolig i Svendborg, så er der flere gode grunde til at vælge os som din leverandør. Vi gennemgår et par af dem her. 

    1. Vi tilbyder varmepumper fra anerkendte producenter som Vølund, Samsung, Vaillant og Bosch. Det betyder altså, at du kan være helt sikker på at få fat i en effektiv varmepumpe af høj kvalitet.
    2. Din varmepumpe bliver installeret af vores autoriserede og VE-godkendte installatører. Vi klarer både installationen og den efterfølgende service, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.
    3. Vi tilbyder gratis, kompetent rådgivning om varmepumper, og vi hjælper med alle spørgsmål. På den måde kan du være sikker på at tage de bedste valg for din bolig. 

Der er altså flere gode grunde til at vælge os som din varmepumpeleverandør – også hvis du bor i Svendborg.

Du er i branchens bedste hænder

Vi er stolte af at være kåret som branchens bedste kundeservice af Wilke 2023. Du kan derfor roligt tage fat i os, når du har spørgsmål.

Kontakt os