Lej ladestandere til erhverv


Hos os har I mulighed for at leje jeres ladestandere. Det kan være en attraktiv løsning for mange virksomheder, for der er nemlig flere fordele forbundet med at leje fremfor at købe.

Untitled 1.35.1 V1

Lej én eller flere ladestandere til erhverv

Som virksomhed kan det være en fordel at tilbyde opladningsmuligheder for elbiler. Det kan både være attraktivt for medarbejdere, og det kan også være en ekstra service for gæster, der kommer i elbil. Faktisk har I også mulighed for at åbne op for offentligheden efter lukketid. 

Hvis I overvejer at installere ladestandere, så er det værd at overveje muligheden for at leje jeres ladestandere – i stedet for at købe dem.

Bestil leje af en ladeboks

Fordele ved at leje jeres ladestandere

At leje ladestanderne i stedet for at købe dem kan være en attraktiv løsning for mange virksomheder. Der er nemlig flere fordele forbundet med at leje dem, som kan gøre det til en fordelagtig investering for jer:

  • Lave startomkostninger: Når I vælger at leje, betaler I kun en lav opstartspris for selve installationen af ladeboksen. Det gør det nemmere at komme i gang, og I kan hurtigt begynde at tilbyde opladning til medarbejdere og gæster.
  • Månedlig lejeaftale: Hvis I vælger at leje én eller flere ladestandere, betaler I et fast månedligt abonnement. Det er en fast, lav ydelse, der inkluderer både leje og serviceaftale, som giver adgang til automatisk elrefusion, kundeservice, fuld garanti og meget mere.
Stillsv3 8.8.1 V2

Alle virksomheder kan leje deres ladestandere

Alle virksomheder – små som store – har mulighed for at leje deres ladestandere i stedet for at købe dem. Vi forstår, at virksomheders behov er forskellige, og derfor tilbyder vi fleksible løsninger, der kan tilpasses til jeres specifikke situation.

Hvis I er en mindre virksomhed, der ønsker at tilbyde opladningsmuligheder for medarbejdere og gæster, kan I nemt leje et par ladestandere hos os. Vi sørger for installationen, og I betaler en fast, lav månedlig ydelse, der inkluderer både leje og serviceaftale.

For større virksomheder med mange firmabiler eller medarbejdere med elbil kan det også være en fordel at leje ladestandere. Vi kan hjælpe med at installere et større antal ladestandere, der kan håndtere det pres der vil være. Igen betaler I kun en fast månedlig ydelse, der inkluderer både leje og serviceaftale.

Skal I købe eller leje jeres ladestandere?

Begge muligheder har hver deres fordele, og valget afhænger af jeres specifikke situation og behov. 

Hvis I vælger at købe jeres ladestandere, får I fuld ejerskab over udstyret. Det betyder, at I har fuld kontrol over brugen af ladestanderne. Det kan være en god idé, hvis I har økonomien til det, og hvis I forventer et langvarigt behov for ladestandere. 

Leje af ladestandere er derimod en fleksibel løsning, der kan være særligt attraktiv i flere situationer – eksempelvis hvis I er en mindre virksomhed, der bare skal have et par ladestandere, ikke er klar til store investeringer eller gerne vil være fleksible i fremtiden.

I sidste ende afhænger valget mellem at købe eller leje af jeres virksomheds specifikke behov og situation. Overvej derfor grundigt, hvilken løsning der vil være mest fordelagtig for jer. Det hjælper vi jer naturligvis også med at finde ud af, hvis I har brug for det.

Vil I høre mere om ladeløsninger til erhverv?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så hører I mere, lige så snart vi er klar med en ladeløsning, der passer til jeres behov.

 


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.