NRGi Opladning – Sådan fungerer app’en til erhverv

NRGi Opladning gør det nemt at lade

NRGi Opladning app’en og Montas webportal gør det nemt for jer at tilbyde opladning på arbejdspladsen, så det giver mening både for jer som virksomhed og brugerne af ladeboksene.

I webportalen kan virksomheden:

  • Registrere ladestandere som offentligt tilgængelige. Det vil sige, at I kan agere ‘tankstation’ for resten af offentligheden. På den måde kan I tjene lidt ekstra.
  • Fastsætte prisen for opladning. Hvad skal det koste at bruge jeres ladestandere? Faktisk har I også mulighed for at differentiere prisen, alt efter hvilken type bruger der lader op.

I NRGi Opladning app’en kan brugere:

  • Se hvilke ladestandere, der er ledige.  Der er også mulighed for at sætte sig i kø til en ladetander via app’en, så man får besked, når en er ledig.
  • Betale for opladningen – helt gnidningsfrit. Vælg frit, hvilket betalingskort, der skal bruges – enten det private eller firmakortet.
  • Få overblik over offentlige ladestandere, som du kan lade op ved gennem NRGi Ppladning app’en

Det lyder måske kompliceret, men det er det slet ikke. Webportalen og app’en er nemlig til for at gøre alt det med opladning nemmere for både jer som virksomhed og dem, der bruger jeres ladestandere.

Vil I høre mere om ladeløsninger til erhverv?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så hører I mere, lige så snart vi er klar med en ladeløsning, der passer til jeres behov.

 


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.