Artikel

Et kig bag kulisserne: Sådan får Aarhus Festuge grøn strøm


Smilets by byder op til fest, når hele byen samles om Aarhus Festuge. Vi støtter festlighederne med grøn strøm og har hjulpet byen med at blive klar til den store folkefest.

Peder Riemann Gammelmark, lærling i ELCON

Peder fra ELCON er glad for at være en del af Aarhus Festuge og gøre byen klar til fest.

Fra den 25. august til og med den 3. september, byder Aarhus Festuge atter engang på et væld af spændende events og store oplevelser under temaet 'Mind The Gap'.

Med 1.000 arrangementer på 10 dage, er der underholdning og oplevelser for alle - fra fascinerende lysinstallationer fra internationale kunstnere til musikalske oplevelser fra nogle af tidens mest interessante artister. 

Traditionen tro støtter vi endnu engang op om Aarhus Festuge. 

Vores landsdækkende elinstallatørvirksomhed, ELCON, står for den praktiske del med at sætte strøm til flere af byens scener, barer, telte og installationer – og den strøm, der vil blive brugt til at drive aktiviteter i og omkring festugen bliver dækket af grøn vindenergi fra én af vores vindmøller i Tagmark.

Kom med bag kulisserne 

Men hvad kræver det egentlig, når man vil forsyne Aarhus Festuge med strøm? Og hvordan føles det at bidrage til en af årets største folkefest? 

Det kan du blive klogere på her. 

Vi har nemlig fulgt Peder fra ELCON, som har været rundt i Aarhus og været med til at sætte strøm til Festugens installationer, så de er klar til 10 dage med fest og farver.  

Dyk ned i andre nyheder

Nyheder
Betina Haugaard Heron

Netselskabet KONSTANT får ny direktør

Betina Haugaard Heron (52) er tiltrådt som ny direktør for vores netselskab KONSTANT, der er en del af vores samlede koncern.

11.08.2023

Mand Indstiller En Varmepumpe

Varmepumpepuljen åbner til september

Sæt kryds i kalenderen. Fra midten af september 2023 åbner Energistyrelsen for deres nye varmepumpepulje.

07.08.2023

Kvinde slukker for kontakten

Nye tal: Danskerne holder fast i de gode spare­vaner

Selvom energikrisen er afblæst for en stund, sparer danskerne fortsat eksemplarisk på energien. Det viser en ny opgørelse fra forsynings­selskabet KONSTANT.

18.07.2023

Sadan Undgar Du Brand I Sommerhuset

Skal du leje sommerhus? Husk at hold øje med elprisen

Prisen på strøm kan variere meget fra udlejere til udlejere. Det kan ende med en uventet stor efterregning, når forbruget skal gøres op.

11.07.2023