Trygt og nemt fra fyr til varmepumpe


At finde den bedste varmepumpe til netop din bolig kan virke som en uoverskuelig opgave – men det behøver ikke at være. Sammen med Totalkredit gør vi skiftet til varmepumpe overskueligt og nemt.

Volund High 1 (1)

Vi gør det nemt for dig at få styr på opvarmningen af din bolig

Vi sikrer dig et udvalg af varmepumper af bedste kvalitet. Samtidig hjælper vores professionelle varmepumperådgivere og hold af erfarne installatører dig igennem processen fra a til z.

Med Totalkredit i ryggen og os som din leverandør er du i trygge hænder, når du skal investere i en ny varmepumpe.

Fordele for dig, som er kunde hos Totalkredit

 • Mulighed for op til 10.000 kr. i kontant tilskud ved skift fra olie- eller gasfyr
 • Du får 50% i rabat på bortskaffelse af dit eksisterende fyr
NRGi Christian fra kundeservice

Book et møde med en varmepumperådgiver

Vores varmepumperådgivere sidder klar til at tage en uforpligtende snak med dig over telefonen om, hvilken varmepumpeløsning der er den rette for dig.

Vaillant 3

Hvordan foregår processen?

En varmepumpe er en stor beslutning, og der er flere trin i processen til en færdiginstalleret varmepumpe. Vi håndterer alle led i forløbet og giver dig tryghed hele vejen.

1) Indledende møde

Du fortæller din personlige varmepumperådgiver om dine behov og ønsker til en varmepumpe og får information om vores pumper, priser, rabatter og processen.

2) Besigtigelse og tilbud

Vi vurderer din bolig, beregner dit varmebehov og skræddersyer derefter et tilbud på en komplet varmepumpeløsning.

3) Accept af tilbud

Du modtager et uforpligtende tilbud på din varmepumpeløsning. Vi gennemgår gerne tilbuddet med dig, inden du accepterer.

4) Installation og regulering

Varmepumpen leveres, og installationen gennemføres på 1-2 dage. Vi giver dig en grundig gennemgang af varmepumpen.

5) Betaling og service

Du betaler for hele din ordre, når installationen er udført. Nogle uger senere kommer vi forbi til en gennemgang for at sikre, at alt kører, som det skal. 

Hvorfor skal jeg vælge NRGi?

Komplet løsning

Vi tager dig i hånden hele vejen fra rådgivning til installation og efterfølgende service.

Professionel service                

Vores team af erfarne og professionelle VE-godkendte installatører sikrer dig en gnidningsfri installation og gennemgang.

Personlig rådgivning

Du får en fast varmepumperådgiver. Det betyder, at du altid taler med den samme person, som kender dit forløb.

Bedste kvalitet

Vi sikrer dig en effektiv, driftssikker og støjsvag varmepumpe, som du kan have glæde af i mange år.

"Tak for den gode service og hurtige reaktionstid. De fire håndværkere har gjort et flot og solidt stykke arbejde. Det har været en fornøjelse at have dem i huset."
Christian Varmepumpekunde

Book et uforpligtigende møde

Vores varmepumperådgivere sidder klar til at tage en personlig snak med dig over telefonen om, hvilken varmepumpeløsning der er den rette for dig.

Vi sætter pris på den personlige kontakt, og netop derfor kan du være  sikker på at modtage rådgivning fra den samme person fra start til slut, når du kontakter os.

Book et møde
Volund High 2 (1)

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

I fællesskab finder vi den bedste varmepumpe til netop din bolig. Når vi har besigtiget din bolig, vil vi komme med en anbefaling på en varmepumpeløsning på baggrund af boligens størrelse, placering af pumpens forskellige dele og naturligvis dine ønsker.

Varmepumper af bedste kvalitet

Vi tilbyder kvalitetsvarmepumper fra nogle af de stærkeste spillere på varmepumpemarkedet. Derfor er du sikret en varmepumpe med masser af kvaliteter:

 • Lang levetid
 • Fremtidssikret teknologi
 • Miljøvenlig
 • Høj effektivitet
 • Lydsvag
 • Godt design
Vaillant 1

Premium brands

Vi forhandler varmepumper fra Vølund, Samsung, Vaillant og Bosch, som udelukkende tilbyder varmepumper af bedste kvalitet.

Hvad koster det at få installeret en varmepumpe?

Areal og pris går ofte hånd i hånd, når det handler om varmepumper. For jo større din bolig er, jo mere vil din varmepumpe typisk koste. Grunden til det er ganske enkelt, at det kræver mere af varmepumpen at varme et større areal op. Når det er sagt, har dit forbrugsmønster, boligens isolering og alder også indflydelse på prisen på din varmepumpe.

For at få en konkret pris på, hvad det vil koste dig at få installeret en varmepumpe, kræver det en besigtigelse af din bolig. Men her kan du få et fingerpeg om, hvad udgiften til installation af en ny varmepumpe vil være for dig.

Under 150 m2: 135.000 - 145.000 kr.

150 m2: 145.000 - 160.000 kr.

200 m2: 160.000 - 175.000 kr.

250 m2: 175.000 - 190.000 kr.

300 m2: 190.000 - 205.000 kr.

Estimaterne for prisen på en luft-til-vand varmepumpe er inklusive varmepumpe og installation.

En standardvarmepumpe indeholder:

 • 1 udedel: 6 kW – 20 kW
 • 1 indedel

En standardinstallation indeholder:

 • Vi nedtager og afpropper olie/gas/ biokedel op til 150 kg.
 • Vi sikrer at vand, strøm, kommunikation, ude- og indedel samt eksisterende vand- og varmesystem er korrekt tilsluttet.
 • Efter endt installation foretager vi indregulering og inden for 12 uger udfører vi en gennemgang af anlægget, så vi sikrer det kører, som det skal.

Kan jeg få tilskud til min varmepumpe?

Der findes flere puljer, du kan søge tilskud til din varmepumpe fra, som for eksempel Varmepumpepuljen og Afkoblingsordningen.

Tilskud til din varmepumpe

Kan jeg få reduceret elafgift, når jeg har varmepumpe?

Alle elkunder betaler elafgift til staten, men du kan få nedsat din elafgift, hvis din bolig er elopvarmet. Afgiften reduceres for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh om året.

Læs mere om reduceret elafgift

Har du et spørgsmål om varmepumper?

Ønsker du afklaring på et enkelt spørgsmål, som kan besvares på e-mail eller med et kort telefonopkald, så send dit spørgsmål til os her.

 

Ønsker du derimod rådgivning om varmepumper og et prisoverslag på en varmepumpeløsning, skal du booke et møde med en varmepumperådgiver.

Book et uforpligtende møde

Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Spørgsmål og svar