Vores mest populære varmepumper

Vores leverandører af varmepumper Bosch, Samsung, Vølund og Vaillant brillierer alle ved at producere varmepumper med høj effektivitet, lang levetid og ikke mindst en høj driftssikkerhed.

  • Effektiv. Varmepumpernes elforbrug er lavt i forhold til varmepumpernes ydeevne.
  • Lang levetid. En varmepumpe er en stor investering, men du er sikret en varmepumpe, du kan have glæde af i mange år.
  • Driftssikker. Pumperne er stabile i drift - også ned til meget lave temperaturer, som gør dem velegnet til det nordiske klima.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores mest populære varmepumper. Men husk, at det er din boligs fysiske forhold samt dine ønsker til varmepumpen, der i sidste ende afgør, hvilken model der er den helt rette til din bolig.

EHS Mono HT

Samsung EHS Mono Quiet

Med denne varmepumpe får du meget værdi for pengene, da det er en af de kraftigste varmepumper på markedet i den pågældende størrelse. Den kan køre med en varmeydelse på 100% helt ned til -25 grader.

Varmepumpen har mange avancerede teknologier, som tilsammen sikrer dig en energieffektiv varmepumpe, der er billig i drift.

Varmepumpen kan fjernstyres med SmartThings app’en, som gør det muligt at følge dit forbrug helt tæt. Sidst men ikke mindst, så har varmepumpen et flot, moderne design på udedelen, som vil falde godt ind ved de fleste huse.

DSF8607 (1)

Bosch Compress 5800i

Varmepumpen her er et godt eksempel på tysk kvalitet og design, når det er bedst.

Denne model er ekstremt lydsvag og kommer i et afrundet hvidt design, der passer i højden under de fleste vinduer.

Varmepumpen er god, hvis pladsen indendørs er sparsom, da den både fås i en alt-i-en gulvløsning med indbygget varmtvandsbeholder samt en væghængt model. Den væghængte model er specielt velegnet, hvis du går fra en væghængt gasløsning til varmepumpe.

Varmepumpen har indbygget app-styring og smart kontrol. Den er desuden yderst energieffektiv og økonomisk i drift.

Arotherm Plus

Vaillant Arotherm Plus

Denne varmepumpe fra det tyske brand Vaillant er et godt og prisvenligt alternativ, der er velegnet til det nordiske klima.

Den er næsten lydløs, har en fremløbstempratur på op til 75 grader og exceptionel varmtvandskomfort med temperaturer op til 70 grader, så du også er sikret mod legionella.

Varmepumpen fås med en kompakt alt-i-en indedel, som betyder, at den er pladsbesparende, og samtidig har den en udedel i et moderne design.

Med en Vaillant varmepumpe har du naturligvis også mulighed for app-styring.

Volund2 High19

Vølund model S2125

Denne luft-til-vand varmepumpe egner sig godt til ældre huse, og den kan på grund af den høje fremløbstemperatur på op til 75 grader fungerer med selv de ældste radiatorer.

Varmepumpen er ekstremt lydsvag – også når den yder maksimalt, da den har ekstra lyddæmpning i forhold til tidligere modeller fra Vølund.

Derudover er det en intelligent varmepumpe med Smart Price adaption. Det betyder, at den tilpasser sin produktion på baggrund af den aktuelle strømpris og husstandens forbrugsmønster, og på den måde sørger for at varme vand og buffertank op, når elprisen er lavest.

Bestil et uforpligtende opkald

Vores dygtige varmepumperådgivere sidder klar til en snak om vores varmepumper, processen, muligheden for tilskud og meget mere. 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Luft-til-vand varmepumpe

Hvordan fungerer en luft-til-vand varmepumpe?

Som navnet antyder, udnytter en luft-til-vand varmepumpe varmen fra luften og omdanner den til varme i dit centralvarmesystem. Det er en totalløsning, der både kan give dig varmt brugsvand og varme i gulvene og radiatorerne. Netop derfor er det en udbredt type i mange boliger, da det er en effektiv løsning, der kan opfylde alle varmebehov.

Sådan virker en luft-til-vand varmepumpe