Ladeløsning til bolig- og andelsforeninger


Gør det attraktivt for jeres beboere at køre elbil, og undgå bøvl med afregning og papirarbejde.

NRGI boligblok i aarhus

Godt overblik lige ved hånden

Når jeres ladestandere er installeret, får I som en del af ladeløsningen adgang til Montas webportal og app.

I webportalen kan I nemt administrere forskellige adgangsniveauer og på den måde styre, hvornår ladeboksene skal være offentligt tilgængelige eller reserveret til beboerne og medarbejdere. Portalen giver jer også mulighed for at fastsætte priser samt holde styr på brugernes opladninger og betalinger. I får med andre ord det fulde overblik lige ved hånden og intet omstændigt papirarbejde.

Beboerne vil få stor gavn af Monta app'en, hvor de blandt andet har overblik over betalinger, kan følge opladningen og har mulighed for at sætte sig i kø og modtage en notifikation, når ladeboksen er ledig.

Vil I høre mere om vores ladeløsninger?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så hører I mere, lige så snart vi er klar med en ladeløsning, der passer til jeres behov.


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Group 7852

Fuld kontrol over opladninger og pris

Med vores ladestandere, Monta webportalen og en grøn elaftale har I fuld fleksibilitet og kontrol over jeres ladeløsning. 

I bestemmer, hvem har adgang til opladning på hvilke ladestandere, hvornår de har adgang, og hvad prisen pr. kWh skal være.

Både beboere og gæster kan nemt betale for deres opladning med Montas ladenøgle, kreditkort, Google eller Apple Pay.

 

Ladebokse der passer til jeres behov

Zaptec Pro

Zaptec Pro er en robust oplader med et enkelt og smart design. Den er velegnet til jer, der har behov for flere ladestandere for eksempel i en stor andelsboligforening.

Læs mere om Zaptec PRO

Zaptec Go

Zaptec Go er en af markedets mindste og smarteste ladebokse. Den er det oplagte valg, hvis I har brug for et mindre antal ladebokse i jeres forening.

Læs mere om Zaptec Go