Installatør opsætter ladeboks

Opsætning af ladestandere til erhverv

At opsætte ladestandere til erhverv er et vigtigt skridt i den grønne omstilling. Det kræver dog grundig planlægning og overvejelse, da det både påvirker virksomhedens infrastruktur og medarbejdernes hverdag. Vi dykker ned i processen bag opsætningen af ladestandere til erhverv her.

Installatør opsætter ladeboks

Hvad kræver det at opsætte ladestandere til erhverv?

At opsætte ladestandere til erhverv er forbundet med flere fordele for både jer og medarbejderne. Men det kræver grundig overvejelse og planlægning fra jeres side. I skal først og fremmest identificere jeres behov, og I skal også tage stilling til alt det praktiske forbundet med projektet. 

Vi har samlet en række spørgsmål, I bør overveje, inden I kaster jer ud i opsætningen af ladestandere til erhverv:

  • Er der behov for at have ladestandere på arbejdspladsen? 
  • Skal der være flere ladestandere til en hel flåde af firmabiler eller bare et par stykker? 
  • Skal det være muligt for medarbejderne at lade deres private elbiler, eller skal ladestanderne kun opsættes til erhverv? 
  • Er der behov for at tilbyde medarbejderne hjemmeopladning af deres firmabiler?
  • Skal det være jer eller medarbejderne, der betaler for opladningen? 
  • Skal ladestanderne være tilgængelige for andre end medarbejderne? 
  • Hvor skal ladestanderne installeres henne?
  • Hvor mange ampere har I til rådighed til projektet?
  • Hvad med budgettet – hvor meget vil I bruge på opsætningen af ladestandere til erhverv?
  • Hvor mange kW skal ladestanderne være på?

Opsætningen af ladestandere til erhverv er en investering i fremtiden. Det er derfor vigtigt, at I ikke bare indtænker jeres behov på nuværende tidspunkt men også har fremtiden for øje. For måske er der endnu flere elbiler på parkeringspladsen om et par år, eller måske består endnu flere firmabiler af elbiler?

Læs mere om ladestandere til arbejdspladsen

Sådan klarer vi opsætningen af ladestandere til erhverv

Hvis I bestiller jeres ladeløsning hos os, klarer vi opsætningen – også til erhverv. Vi gør processen nem og overskuelig fra start til slut.

Få en ladeløsning tilpasset jeres behov

Inden vi går i gang med opsætningen af ladestandere til erhverv, tilbyder vi professionel rådgivning om jeres behov for opladning. På den måde kan vi finde frem til den helt optimale løsning. Vi kigger på, hvor mange biler der skal kunne lades, hvor hurtigt opladningen skal foregå, og hvor ladestanderne skal placeres. Baseret på det udarbejder vi et skræddersyet tilbud på en fremtidssikret løsning, der passer til jeres specifikke behov.

El-installatører klarer opsætningen af ladestandere til erhverv

Når tilbuddet er accepteret, går vores autoriserede el-installatører i gang med selve opsætningen. De sørger for at installere ladestanderne på de aftalte placeringer og trække de nødvendige kabler. Vores installatører har stor erfaring med opsætningen af ladestandere til erhverv og sørger for, at alt bliver sat op korrekt og sikkert. I kan derfor være helt sikker på, at de ikke kører, før alt fungerer, som det skal.

Opsætning af ladeboks

Vi tilbyder flere former for opsætning af ladestandere til erhverv

Vi kan tilbyde to hovedtyper af installationer: standardinstallation og specialinstallation. Valget mellem de to installationstyper kommer både an på installationens kompleksitet og antallet af ladestandere. Vi hjælper jer med at finde ud af, hvilken type installation I har brug for.

En standardinstallation er ideel, hvis der er mindre end 15 meter fra eltavle til der, hvor ladestanderen skal være, og I har et ønske om en kapacitet på 11 kWh. Denne type opsætning af ladestandere til erhverv er enkel og passer til de fleste virksomheders behov.


Hvis I som virksomhed har mere komplekse behov, kan en specialinstallation være det rette valg. Det kan være tilfældet, hvis der er mere end 15 meter fra eltavlen til der, hvor ladestanderen skal være, og I har et ønske om en kapacitet på 22 kWh. En specialinstallation kan også være relevant, hvis I ønsker skjult eller nedgravet kabelføring.

Vores ladestandere til erhverv

Vi tilbyder to forskellige typer ladebokse til erhverv: Zaptec Go og Zaptec Pro. På den måde kan vi imødekomme både store og små virksomheder

Zaptec Go

Zaptec Go er en af markedets mindste og smarteste ladebokse. Den er det oplagte valg, hvis I har brug for et mindre antal ladebokse.

Læs mere om Zaptec Go

Zaptec Pro

Zaptec Pro er en robust oplader med et enkelt og smart design. Den er velegnet til jer, der har behov for flere ladestandere for eksempel ved arbejdspladsen.

Læs mere om Zaptec Pro