Ladeboks til din plug-in hybridbil


Vi tilbyder en samlet ladeløsning til dig, der har en plug-in hybridbil, for vores ladebokse er designet til både el- og hybridbiler. Vi hjælper med alt fra bestilling til installation. Og her på siden kan du blive klogere på alt, du skal vide om opladningen af din plug-in hybridbil med en ladeboks.

Sådan foregår opladningen af din plug-in hybridbil

Du kan oplade din plug-in hybridbil på tre måder. Hvilken type ladeløsning, du skal vælge til din bil, kommer helt an på dine individuelle behov og muligheder. Og ikke mindst dit kørselsmønster.

Du kan lade din plug-in hybridbil på følgende måder:

  1. Med en ladeboks
  2. Med offentlige ladestandere 
  3. Med både egen ladeboks og offentlige ladestandere
Batteri

Få den billigste opladning

Så kan du blive klogere på, hvordan du opnår den billigste opladning af din plug-in hybridbil her.

Kvinde ved ladestander

Fordele ved en ladeboks til din plug-in hybridbil

Udover at gøre brug af de mange ladestandere, når du er på farten, kan du også med fordel få din egen ladeboks til din plug-in hybridbil, så du frit kan lade hjemme i indkørslen eller garagen. Dette er der flere grunde til:

Udnyt batterikapaciteten

I modsætning til en almindelig hybridbil kan en plug-in hybridbil typisk køre en betydelig afstand på el alene, og ved at have en ladeboks til din plug-in hybridbil derhjemme kan du sørge for, at bilen altid har et fuldt opladt batteri. Og på den måde kan du sikre, at din plug-in hybridbil altid udnytter sit fulde potentiale for at køre mest muligt på el.

Bevægelsesfrihed

Det er bekvemt, trygt og sikkert, og med en ladeboks til din plug-in hybridbil derhjemme er din bil altid klar med fornyet energi. Og du slipper samtidig for at føle dig afhængig af offentlighedens ladestandere.

Økonomisk fordel

Idet du selv kan bestemme, hvornår du vil lade din plug-in hybridbil, har du rig mulighed for at tilpasse tidspunktet for opladningen med, hvornår prisen på strøm og benzin er lavest. Du har tilmed mulighed for at få refunderet elafgiften, når den kommer retur.

Få en ladeboks til din plug-in hybridbil

Vores ladeboks er designet til både el- og hybridbiler, og uanset om du ønsker at udskifte din nuværende ladeboks eller skal have fat i din allerførste, så tilbyder vi, at du enten kan købe eller leje din ladeboks til din elbil eller plug-in hybridbil hos os. Udover at få en Zaptec Go ladeboks inkluderet får du med en samlet ladeløsning:

Læs mere, og bestil ladeboksen her

Monta appen

Smart opladning af plug-in hybridbiler

Med en ladeboks fra os har du mulighed for at planlægge automatisk opladning, når strømmen er billigst eller grønnest. Du skal blot vælge dine præferencer i NRGi Opladning app’en, så sørger ladeboksen for at lade op, når det passer dig. På den måde får du en såkaldt intelligent ladeboks til din plug-in hybridbil, der bruger strømmen på din foretrukne måde. 

Denne funktion og mange flere er tilgængelige i vores app NRGi Opladning, som du får adgang til som en del af din samlede ladeløsning. Med NRGi Opladning får du derudover:

  • Refusion for dit elforbrug til opladning, når elafgiften kommer igen 
  • Adgang til at lade ved alle offentlige ladestandere i Danmark
  • Mulighed for at lade andre bilejere bruge din ladeboks til en pris, du vælger

Læs mere om NRGi Opladning

Opladning af plug-in hybridbilen: Hvad koster det?

Prisen afhænger af en række faktorer. Den kommer både an på, om du bruger offentlige ladestandere eller din egen ladeboks til din plug-in hybridbil, men afhænger selvfølgelig også af den aktuelle elpris, samt hvor meget strøm din plug-in hybridbil egentlig bruger.

Se hvad det koster at oplade bilen

Kvinde med oplader

Hvad er forskellen på en hybridbil og en plug-in hybridbil?

En hybridbil og en plug-in hybridbil er to vidt forskellige typer biler, og i modsætning til elbiler kører hybridbiler og plug-in hybridbiler på en blanding af benzin og el. Bliv klogere på forskellen mellem de to typer herunder.

En hybridbil oplader automatisk

En hybridbil har en benzintank og et batteri, og dette betyder, at den både kører på benzin og elektricitet. En hybridbil vælger selv, hvornår den kører på enten el eller benzin, og bilen oplader helt automatisk, når den kører, ved hjælp af bilens bevægelse og genbrugt energi - eksempelvis fra en opbremsning. En hybridbil kører ikke langt på el alene, men elmotoren er i stedet en supplerende hjælp til benzinmotoren ved især acceleration og igangsættelse.

Brug en ladeboks til din plug-in hybridbil

En plug-in hybridbil minder om en almindelig hybridbil på mange punkter, men den adskiller sig ved sin større batteripakke. Bilen kan altså køre længere på el alene, men den væsentligste forskel mellem de to typer er opladningsmetoden.

Hvor en hybridbil oplader helt automatisk, når bilen kører, har en plug-in hybridbil både en intern og ekstern opladningsmulighed. Den oplader altså også automatisk, når bilen kører, men den lader også, når du tilslutter bilen til enten en ladeboks eller en ladestander - præcis ligesom med alle elbiler. Når vi taler om ladning af hybridbiler, så er det derfor plug-in hybridbiler, vi mener.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder altid klar til at hjælpe, uanset dine spørgsmål. Det er helt uforpligtende, og vores dygtige rådgivere sætter sig altid ind i dine specifikke behov.

Få personlig rådgivning