Artikel

Vi støtter 21 projekter gennem Værdipuljen


Traditionen tro støtter vi igen projekter, der er med til at fremme fællesskabet og den grønne omstilling i Danmark.

NRGi medarbejder uddeler check fra Værdipuljen til en modtager

Her overrasker vi 'Fonden for Aarhus støtter håndbolden' med den gode nyhed om, at de har fået støtte.

Siden 2016 har vi uddelt næsten 50 millioner kroner til mere end 350 projekter, der er energi- og CO2-reducerende og støtter den grønne omstilling af samfundet.

Værdipuljen er åben to gange om året, og i årets første uddeling af midler har 21 projekter fået støtte til at føre deres idéer ud i livet.

Stor glæde over de mange projekter

Vores administrerende direktør, Jacob Vittrup, glæder sig over interessen for Værdipuljen og ikke mindst den store virketrang til at stable projekter på benene.

“Vi er begejstrede over at have modtaget ansøgninger fra et så imponerende udvalg af inspirerende projekter, der ønsker at bidrage til udviklingen af vores samfund. Der er nemlig behov for investeringer, visionære ideer og kreative løsninger, hvis vi skal realisere den nødvendige grønne omstilling,” siger Jacob Vittrup, som tilføjer:

“Det gælder ikke kun for landets virksomheder eller i de private hjem. Det gælder også i vores foreninger og andre steder, hvor vi dyrker fællesskabet.” 

“Vi er begejstrede over at have modtaget ansøgninger fra et så imponerende udvalg af inspirerende projekter, der ønsker at bidrage til udviklingen af vores samfund.”
Jacob Vittrup Administrerende direktør i NRGi
Administrerende direktør i NRGi, Jacob Vittrup, står foran en plantevæg

Jacob Vittrup er glad for, at Værdipuljen endnu engang støtter lokale ildsjæle og grønne idéer.

En bred vifte af initiativer

De 21 udvalgte projekter, der har fået støtte i denne omgang, repræsenterer vidt forskellige initiativer og idéer.

Fra sportsforeninger, der genbruger sportstøj og -sko, som børn og unge i Aarhus kan få glæde af, nyt solcelleanlæg til en dyrepark på Djursland, som har en målsætning om at blive CO2-neutral og en biodiversitetshave med shelters i Juelsminde, som kan give oplevelser til både store og små.

Det glæder NRGi-direktøren at se, at selvom der er tale om forskellige projekter, så tager de alle udgangspunkt i ønsket om at bidrage til fællesskabet og være med til at spare energi og ressourcer.

“Det er altid en fornøjelse at kunne uddele midlerne fra Værdipuljen. Men det er også fantastisk at se, hvordan engagerede ildsjæle år efter år formår at skabe spændende projekter, der både gavner samfundet og er med til at sætte ekstra fokus på den grønne omstilling. Det gør det til en meningsfyldt opgave for os at bidrage til, at deres projekter kan blive realiseret, så de kommer os alle til gode,” siger Jacob Vittrup.

Om Værdipuljen

Værdipuljen uddeles to gange om året.

Her har virksomheder og private mulighed for at søge om støtte til både store og små projekter – så længe at projekterne er energi- og CO2-reducerende, nytænkende og skaber værdi for samfundet og vores 230.000 andelshavere.

Dyk ned i andre nyheder

Nyheder
Sadan Undgar Du Brand I Sommerhuset

Skal du leje sommerhus? Husk at hold øje med elprisen

Prisen på strøm kan variere meget fra udlejere til udlejere. Det kan ende med en uventet stor efterregning, når forbruget skal gøres op.

11.07.2023

Sommerhus

Øget brandrisiko ved brug af 'mormor'-ladekabler i sommerhus

Manglende ladebokse i sommerhuse kan få folk til at bruge 'mormor'-ladere til at oplade deres elbil. Men det kan blive en brandfarlig affære.

04.07.2023

To Piger Kigger På En Mobil

Lavere nettariffer til næsten en kvart million elkunder

Fra den 1. juli 2023 bliver det billigere for dig at få transporteret strøm hjem til din bolig eller virksomhed, hvis du bor i netselskabets KONSTANTs forsyningsområde.

21.06.2023

Sådan Vælger Du De Rigtige Vægge I Boligen

Komfort før klima: Dét er vigtigst, når danskerne renoverer

Danskerne renoverer boligen for at skabe mere komfortable rammer at bo i, mens klimaet bliver ned­prioriteret.

12.06.2023