Oplad din elbil med en hurtig ladestander eller ladeboks

Når du skal oplade din elbil, kan du både bruge en hurtig ladestander i offentligheden og din egen ladeboks derhjemme.

Der er forskellige fordele ved begge dele, og din valgte ladeløsning kommer an på dine individuelle behov og muligheder. Du kan dog oplade din elbil forholdsvist hurtigt med begge løsninger, og det gør det både fleksibelt og bekvemt at være elbilejer. 

Kundeoplevelse Ladeløsning Nrgi

Oplad din elbil med en hurtig ladeboks derhjemme 

Når du lader op derhjemme, så afhænger ladetiden blandt andet af ladeboksens effekt. De fleste elbilejere har en ladeboks på 11 kW, og det er en tilstrækkelig løsning for mange. Sådan en ladeboks har nemlig en forholdsvis hurtig opladningstid, og den er kraftfuld nok til at kunne lade din elbil over natten, eller mens du er på arbejde. Det passer til langt de fleste kørselsmønstre, og derfor er en ladeboks på 11 kW en optimal ladeløsning for mange. 

At oplade med en hurtig ladestander i offentligheden er dog i mange tilfælde endnu hurtigere end at lade derhjemme, og du kan derfor med fordel kombinere begge ladeløsninger. På den måde kan du udnytte en hurtig opladning, når du er på farten og samtidig få gavn af bekvemmeligheden ved at lade derhjemme, når bilen alligevel står i garagen eller indkørslen.

KØB ladeboks


Betal en samlet pris for din ladeløsning, og få fuld kontrol over ladeboksen til din elbil.

Badges Billigere På Sigt

Du får:

 • Installation af Zaptec Go ladeboks
 • Serviceaftale 69 kr./md.
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

8.995 kr.

LEJ ladeboks


Få en fleksibel løsning med lave start­omkostninger og månedligt abonnement.

Badges Lav Startudgift

Du får:

 • Installation af Zaptec Go ladeboks
 • Leje- og serviceaftale 199 kr./md.
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

1 kr.

UDSKIFT ladeboks


Vi udskifter gerne din nuværende ladeboks til elbilen med en ny. Den kan du enten vælge at købe eller leje.

Badges Inkl Nedtagning

Du får:

 • Nedtagning af eksisterende boks og opsætning af Zaptec Go ladeboks
 • Valget mellem at købe eller leje boksen
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

1 kr. Pris afhænger af leje eller køb

Ladestander

Ladeboks på 11kW

En ladeboks på 11 kW er blandt de mest populære ladeløsninger. Vi har samlet alt, du skal vide, om denne type ladeboks.

Brug en hurtig ladestander offentligt

Hvis du kører elbil, er det praktisk at have adgang til en hurtig og effektiv opladning. Og her kommer offentlighedens hurtige ladestandere ind i billedet. Med disse ladestandere kan du nemlig typisk opnå en hurtigere opladning end den, du kan få derhjemme. Du kan godt foretage opladninger med samme effekt, som dem du laver derhjemme, men det særligt smarte med offentlige ladestandere er, at du har mulighed for at lave en hurtig- eller lynladning. 

En hurtig ladestander er altså designet til, at du kan foretage en hurtig opladning af din elbil, og det er smart af flere årsager. For det første sparer du tid ved at bruge en hurtig ladestander sammenlignet med at oplade med en ladeboks derhjemme. På forholdsvis kort tid er du nemlig klar til at køre igen. For det andet har du mulighed for at planlægge en længere køretur uden at skulle bekymre dig om rækkevidde. En hurtig opladning er derfor især en fordel, hvis tiden er knap, eller hvis du skal på en længere køretur.

Istock 951110962

Find en hurtig ladestander 

Du finder typisk ladestandere i bybilledet, ved trafikknudepunkter og omkring motorveje. På den måde har du altid adgang til hurtig opladning af din elbil, når du er på farten. 

For at finde en hurtig ladestander i nærheden af dig kan du benytte dig af tjenester fra forskellige operatører, der både viser den nærmeste ledige ladestander og dens opladningshastighed. Du har altså mulighed for nemt at planlægge din rute og sikre, at du altid er tæt på en hurtig ladestander, når din elbil har brug for en hurtig opladning. 

Hvis du køber en ladeboks gennem os, får du adgang til vores app NRGi Opladning og derigennem mulighed for at lade op ved alle ladestandere i Danmark og 150.000 ladestandere på tværs af Europa.

Så hurtigt kan du lade op

Hvor hurtigt kan du så lade op med en hurtig ladestander eller ladeboks? Faktisk kan vi ikke give dig et entydigt svar på spørgsmålet. Ladetiden afhænger nemlig af en række faktorer. 

Ladetiden afhænger først og fremmest af, om du benytter en hurtig ladestander i offentligheden eller din egen ladeboks derhjemme. Du kan nemlig lade en hel del hurtigere med en offentlig ladeløsning. Derudover afhænger ladetiden også af:

 • Hvilket ladekabel du bruger
 • Din elbils opladningseffekt 
 • Størrelsen på din bils batteri

Alle elbiler er forskellige, og selvom opladningshastigheden varierer, så er det forholdsvist hurtigt at lade din elbil op – uanset om du lader offentligt eller hjemme. Brug solceller til at oplade din elbil

Overvejer du at bruge strømmen fra dine solceller til at oplade din elbil? Så læs med her.

Læs om solceller og elbil

Hvad koster det at lade op?

Det kan være svært at vurdere, hvad det koster i strøm at køre elbil. Vi har lavet nogle eksempler ud fra din kørsel, som kan hjælpe dig.

Læs hvad det koster

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores ladeløsning, ringer vi dig gerne op. Det er helt uforpligtende, og vores rådgivere er dygtige til at rådgive ud fra dine behov.

Bliv ringet op