Artikel

Ny opladningsapp på vej til elbils­ejere


Elbilernes stigende popularitet får os til at styrke vores position på markedet for ladeløsninger og lancere en ny opladnings­app i samarbejde med Monta.

En kvinde sætter et ladekabel i en Tesla

I takt med at elbiler bliver et mere almindeligt syn på de danske veje, stiger behovet for ladeløsninger også markant.

Det mærker vi også her i NRGi, hvor vi ønsker at være en markant aktør, når det kommer til ladeløsninger til både private og erhvervskunder.

For at indfri denne målsætning har vi styrket vores strategisk samarbejde med den danske softwarevirksomhed Monta, der i dag leverer teknologien til mere end 200 forskellige typer ladestandere.

Målet for samarbejdet er en kommende opladningsapp fra os, der vil være udviklet på softwarevirksomhedens platform.

Appen vil blandt andet gøre det nemmere for folk at oplade deres elbil, når strømmen er billigst eller kommer fra vedvarende energi.

“Med vores kommende løsning vil vi sikre, at både privatkunden og virksomheds­ejeren føler sig trygge, når de træffer deres valg.”
Jacob Schmidt Markedsdirektør i NRGi

Ser frem til at lancere opladningsapp 

Her i NRGi glæder vi os til at lancere opladningsappen. Det fortæller Jacob Schmidt, der er markeds­direktør hos os. 

“Markedet for elbiler og ladeløsninger er inde i en rivende udvikling. Men for mange bilister er det måske første gang, de skal vælge en ladeløsning, og det kan være svært at gennemskue, hvad man skal vælge. Med vores kommende løsning vil vi sikre, at både privatkunden og virksomheds­ejeren føler sig trygge, når de træffer deres valg,” siger Jacob Schmidt.

At samarbejdet falder på Monta, er ikke en tilfældighed.

Lige siden den hurtigtvoksende software­virksomhed startede i 2020, har de haft fokus på innovative lade­løsninger og gode bruger­oplevelser.

Og det er netop deres fokus på den gode brugeroplevelse, der er én af årsagerne til, at vi har valgt dem til at udvikle vores opladningsapp.

“Vores ambition er at have de mest tilfredse elbilskunder. Det kræver, at vi håndplukker robuste løsninger og ønsker at skabe den bedste brugeroplevelse for vores kunder. Lige fra installationen af den prisvindende ladeboks vi tilbyder til den opladningsapp, som folk skal bruge hver dag. Og med dette samarbejde får vi en fremtidssikret app, som løbende vil blive videreudviklet, så kunderne altid har glæde af de nyeste teknologiske muligheder,” siger Jacob Schmidt.

“Vi er utroligt glade for at udvide vores samarbejde med NRGi. Sammen ser vi frem til at levere en innovativ opladnings­app.”
Casper Rasmussen Grundlægger og administrerende direktør i Monta.

Fælles mål om brugervenlige løsninger

Udsigten til at skabe innovative og brugervenlige løsninger til elbilsejere og en udvidelse af det eksisterende samarbejde, får også Monta til at glæde sig over at kunne lancere en opladningsapp sammen med os.

“Vi er utroligt glade for at udvide vores samarbejde med NRGi. Sammen ser vi frem til at levere en innovativ opladningsapp, der vil gøre det nemmere og mere bekvemt for elbilsejere at lade deres køretøjer. Dette partnerskab understreger vores fælles mål om at tilbyde brugervenlige og fremtidssikrede løsninger til elbilskunderne og bidrage til den grønne omstilling af transportsektoren,” fortæller Casper Rasmussen, grundlægger og administrerende direktør i Monta.

Dyk ned i andre nyheder

Nyheder
Nrgi Rådgiver Undersøger Murværket På Et Hus

Sådan undgår du fugt- og vand­skader i tilstands­rapporten

I de kolde og regnfulde vintermåneder stiger risikoen for vand- og fugtskader, og det kan ses i boligejernes tilstandsrapporter. Men skaderne kan forebygges, lyder det fra os og Gjensidige.

09.11.2023

Jacob Vittrup

Vi forpligter os til SBTi

I NRGi-koncernen vil vi gå videnskabeligt til værks for at indfri vores klimamål. Derfor har vi valgt at forpligte os til SBTi og basere vores klimamål på den seneste forskning.

01.11.2023

Kvinde slukker for kontakten

Undersøgelse: Mange er bekymret for vinterens elpriser

Selvom priserne på strøm indtil nu har holdt sig i ro, er over halvdelen af danskerne bekymrede for, at elpriserne vil stige i løbet af vinteren, ligesom de gjorde sidste vinter.

22.10.2023

Peder Riemann Gammelmark

Et kig bag kulisserne: Sådan får Aarhus Festuge grøn strøm

Smilets by byder op til fest, når hele byen samles om Aarhus Festuge. Vi støtter festlighederne med grøn strøm og har hjulpet byen med at blive klar til den store folkefest.

25.08.2023