En gave til Aarhus fra NRGi og GreenMobility

Få bil uden faste udgifter og med VIP-parkering

Vi er helt elektriske af glæde over at kunne give alle i Aarhus 200 elektriske dele-bybiler i samarbejde med GreenMobility. Det er både nemt, billigt og ikke mindst klimavenligt at bruge de smarte bybiler.

Det er helt gratis at oprette dig som bruger, og du downloader selv din egen bilnøgle i form af den smarte app, hvor du også styrer betaling, reservering af bil og ser, hvor der står ledige biler i Aarhus.

Derudover betaler du kun for den tid, du bruger bilen, og med i prisen er parkering, forsikring og strøm – så bliver det vist ikke nemmere at have alle fordelene af en bil, uden at skulle stå med besværet og de mange omkostninger ved egen bil!

Dine fordele som NRGi-kunde

Du får 20 minutters gratis kørsel, når du bruger promokoden NRGi20 ved tilmelding hos GreenMobility

Du får en selvrisiko på blot 500 kroner (i modsætning til standardselvrisikoen på 5.000 kroner)*

*) For at være berettiget til en selvrisiko på 500 kroner kræver det, at du er tilmeldt som NRGi-kunde, og at du står registreret som kunde under behandlingen af den sag, hvor selvrisikoen skal dække.

ER DU IKKE KUNDE HOS OS?

Så er det heldigvis rigtig nemt at blive det. For at gøre det endnu nemmere for dig, har vi forudvalgt vores mest populære produkt (Variabel med Klima), men du kan også vælge et af vores andre elprodukter.

Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske, så du ikke skal løfte en finger – andet end for at trykke på tilmeldingsknappen!

Ja tak, tilmeld mig som NRGi-kunde